fbpx
010 338 9750 info@uplus.fi

Arvosanat nousivat ja itseluottamus koheni yksityisopetuksen avulla

marras 22, 2023Asiakastarinat, Oppimaan oppiminen

Mari haki yksityisopetusta lapselleen, jotta lapsi saisi joustavalla aikataululla tukea koulunkäyntiin myös koulupäivän jälkeen.

Yhtenä tärkeänä tavoitteena opetuksessa oli saada lapselle onnistumisen tunnetta.  Opetus ylitti Marin mukaan odotukset: itseluottamus on kasvanut, opettajilta tulee koulussa paljon hyvää palautetta ahkeruudesta ja arvosanat ovat nousseet.

Omassa työssä parhaita puolia on päästä kuulemaan tarinoita lasten ja nuorten onnistumisista koulussa. Julkaisemme asiakastarinoita, jotta sinäkin saat paremman kuvan siitä, millaista yksityisopetus on ja millaisia hyötyjä siinä voi olla.

Alla voit lukea Marin perheen kokemukset yksityisopetuksesta.

Miksi päädyitte hakemaan apua Uplus yksityisopetukselta?

“Yläkouluun siirtynyt oppilas oli aikaisemmin saanut tukiopetusta ala-asteella ja kotonakin tarjottu apu oli otettu ilolla vastaan. Teini-iän iskiessä asenne kuitenkin muuttui vaikka tuen tarve ei. Päätin etsiä yksityistä tukiopetusta, jota voisi saada oman aikataulun mukaan ilman että kavereiden tarvitsee tietää 🙂 Myös koulussa opetettavat asiat alkavat olla sitä luokkaa että en niitä itsekään osaa, mikä vaikeuttaa oppimisessa tukemista huomattavasti.”

 

Marin mukaan opettajan Mikan antama yksityisopetus ylitti kaikki odotukset.

Mitkä olivat tavoitteenne opetuksen suhteen?

”Tavoite oli saada lapsi takaisin onnistumisien tielle. Osoittaa hänelle että harjoittelu kannattaa ja että toiset vain tarvitsevat enemmän aikaa tai tukea oppimiselle kuin toiset.”

Nostetaanko yhdessä teidän koululaisen arvosanoja?

Tarjoamme yksityisopetusta kasvotusten ja verkon välityksellä. Annamme neuvoja mielellämme, yhteydenotto ei velvoita ostamaan opetusta.

Opetus ja tuntien sisältö räätälöidään aina asiakkaan toiveiden perusteella. Millaisissa tilanteissa olette käyttäneet oppitunteja?

”Opetusta on otettu tarpeen mukaan. Esimerkiksi jos on jäänyt joku alue käymättä koulussa läpi vaikka sairastumisen takia tai joku uusi asia on koettu liian vaikeaksi tai on ollut kokeet tulossa niin niihin on otettu apua.”

Millaisia vaikutuksia opetuksella on ollut? Onko opetus vastannut odotuksianne? 

”Opetus on ylittänyt kaikki odotukset. Ensimmäiset kerrat oli vaikea motivoida lasta mukaan. Nopeasti kuitenkin huomasi hyödyt ja nyt pyytää ihan itse että voisikos taas saada apua siinä ja tässä. Itseluottamus on kasvanut omiin kykyihin ja näkyy myös koulussa, josta tulee paljon hyvää palautetta ahkeraan opiskeluun liittyen. Extrayllätyksenä on tullut myös upeita arvosanoja. Esimerkiksi viime vuonna 9 matikan kokeesta, jossa aikaisemmin ollaan liikuttu 6-7 välillä.”

Opettajana on toiminut luokanopettajana ja aineenopettajana päivisin työskentelevä Mika. Yksityisopettaja valitaan aina kullekin oppilaalle perheen aikataulu- ja opetustoiveiden perusteella. Kaikki opettajat käyvät läpi rekrytointi- ja perehdytysprosessin ennen työnsä aloittamista, jotta voimme varmistua siitä, että opetuksen laatu vastaa arvolupaustamme ja asiakkaiden toiveita.

”Mika on löytänyt erilaisia tapoja käydä aiheita läpi, joita lapsen on ollut helppo ymmärtää. Tämän siis olen saanut tietää palautteiden kautta, joita tuntien jälkeen lähetetään. Koulussa opetetulla tavalla ei ole mennyt jakeluun niin uusia reittejä tavoitteiseen on haettu. Mika on ihanan aktiivinen. Koska hän tietysti tietää parhaiten jos jollain alueella on vielä harjoiteltavaa ja aktiivisesti ehdottaa myös kertauksia tulevia kokeita varten. Mika on kärsivällinen ja kannustava.”

Oppimistulokset ja oppilaan itseluottamuksen kasvattaminen ovat meille tärkeimmät onnistumisen mittarit, mutta haluamme tarjota myös hyvää asiakaspalvelua koko yhteistyön ajan. Asiakaspalvelijamme auttavat arkisin puhelimitse, Whatsappin välityksellä ja sähköpostitse klo 08–16 välisenä aikana.

”Asiakaspalvelu niin yrityksen kuin opettajan osalta on ollut ensiluokkaista.”

”Olen suositellut Uplussan opetusta tutuille samanikäisten lasten vanhemmille, joiden lapsille ei oman vanhemman tai koulun tarjoama tuki tunnu mukavalta vaihtoehdolta.”

Kaipaisiko teidän perheenne luotettava lisäapua koulun ohelle tai kiinnostaako verkko-opetus vaihtoehtona perinteiselle lähiopetukselle?  Ota meihin rohkeasti yhteyttä niin katsotaan miten voimme parhaiten auttaa juuri teitä! 

Nostetaanko yhdessä teidän koululaisen arvosanoja?

Tarjoamme yksityisopetusta kasvotusten ja verkon välityksellä. Annamme neuvoja mielellämme, yhteydenotto ei velvoita ostamaan opetusta.

Nostetaanko yhdessä teidän koululaisen arvosanoja?

Tarjoamme yksityisopetusta kasvotusten ja verkon välityksellä. Annamme neuvoja mielellämme, yhteydenotto ei velvoita ostamaan opetusta.

Samankaltaiset tekstit

Milloin tukiopetusta tarvitaan ja mistä sitä saa?

Milloin tukiopetusta tarvitaan ja mistä sitä saa?

Koululainen voi tietyin ehdoin saada maksutonta lyhytaikaista tukiopetusta omasta koulustaan ja pedagogisen arvion pohjalta myös pidempiaikaisempaa tukea tai erityisopetusta. Yksityistä tukiopetusta taas voi hankkia kuka tahansa ja millaisessa tilanteessa tahansa....

YHTEYS

Asiakaspalvelu on avoinna joka päivä 08-16.

Puhelin: 010 338 9750 
Sähköposti: info(at)uplus.fi Osoite: Yliopistonkatu 36 a A 3 Postinumero: 20100 Turku

TÄÄLTÄ LÖYDÄTTE MEIDÄT

Opetusta on saatavilla koko maassa. Näissä kaupungeissa meillä on eniten opettajia:

TYYTYVÄISET ASIAKKAAT

Yli 90% asiakkaista suosittelevat meitä.