fbpx
010 338 9750 info@uplus.fi

Englannin valmennus toi Leader Foods Oy:n työntekijöille kaivattua rohkeutta englannin puhumiseen

Asiakastarinat, Yritystarinat

Englannin kielikoulutus toi kaivattua rohkeutta englannin puhumiseen

Leader Foods Oy on laadukkaita proteiinipitoisia elintarvikkeita, terveystuotteita, vitamiineja sekä superfoodeja valmistava Suomalainen yritys. He ottivat meihin yhteyttä keväällä 2023, koska heillä oli organisaation henkilöstön keskuudessa selkeä tarve saada rohkeutta englannin puhumiseen. 

Meidän tuotannossamme on ulkomaalaisia työntekijöitä, jotka eivät puhu suomea, eivätkä juuri englantiakaan. Aloitimme kielen opetuksen työntekijöidemme kommunikoinnin parantamiseksi.” sanoo Leader Foodsin Talous- ja HR koordinaattori Pia Karlsson. 

“Löysimme Uplussan sivut internetistä ja olimme heihin yhteyksissä. Palvelu oli heti alusta lähtien hyvää. Kartoituspalaveri ja tarjous hoituivat nopeasti ja valitsimme heidät yhteistyökumppaniksemme.”

Tärkeänä tavoitteena heillä oli kehittää tuotantotyöntekijöiden englannin osaamista, jotta he pystyisivät kommunikoimaan paremmin sekä keskenään, että johdon kanssa.

“Ensi alkuun tavoitteena oli se, että työntekijät pystyisivät kommunikoimaan paremmin keskenään ja myöhemmin on tarkoitus laajentaa ammattisanastoon.”

Tärkeänä osana jokaista valmennusprojektia on, että saamme kartoitettua organisaation tarpeet ja henkilöstön nykyisen kielitaidon projektin alkaessa. 

Kartoituksen perusteella opettaja luo suunnitelman kielivalmennukselle, jonka organisaatio hyväksyy ennen valmennuksen alkamista. Tällä tavalla varmistamme, että opetus aina vastaa asiakasorganisaation odotuksia ja tavoitteita. 

“Oppilaat ovat pitäneet käytetyistä opetusmetodeista ja opetus on ollut monipuolista. Oppilaiden mielestä opiskelu on ollut hauskaa.” – Pia Karlsson

Myös oppilaat kertovat ollensa tyytyväisiä opettajaan Pauliin. 

”Olen erittäin tyytyväinen oppitunteihin. Opin paljon hyödyllisiä sanoja ja lauseita. Paulilla on loistava lähestymistapa opiskelijoihin, hän on erittäin hyvä opettaja.”

”Pidin tunneista. Uusi lähestymistapa englannin oppimiseen muutti oppimisen minulle täysin. Kuinka helppoa ja hauskaa onkaan oppia kieltä!”

Ensimmäinen valmennusjakso jatkui maaliskuusta toukokuun loppuun. Valmennuksen tärkeimpiä tavoitteita on myös se, että onnistumme innostamaan oppilaita oppimaan lisää myös tuntien ulkopuolella. Tällä tavalla saadaan pysyvää muutosta ja vaikutusta aikaan. 

Valmennus vastasi odotuksiamme ja mielestämme työntekijämme ovat nyt rohkeampia puhumaan englantia. Lisäksi he ovat motivoituneita oppimaan lisää. Uskon, että opetuksenne soveltuu mille vain organisaatiolle, jossa kielen opetusta kaivataan.” – Pia Karlsson

joel-wulff-uplus-yksitysiopetus

Hei, olen Joel ja toimin Uplussan toimitusjohtajana.

Haluatko kuulla lisää kielivalmennusratkaisuistamme? Täytä alla oleva lomake tai soita numeroon 045 213 0220, niin keskustellaan lisää siitä, miten voisimme auttaa teidän organisaatiotanne kehittämään henkilöstönne kielitaitoa. 

Pyydä tarjous kielikoulutukselle. 

Etsitkö organisaatiollenne kielikoulutusta?

Jätä yhteydenottopyyntö, niin keskustellaan tarkemmin siitä, miten voisimme auttaa organisaatiotanne kehittämään henkilöstönne kielitaitoa.

Samankaltaiset tekstit

Milloin tukiopetusta tarvitaan ja mistä sitä saa?

Milloin tukiopetusta tarvitaan ja mistä sitä saa?

Koululainen voi tietyin ehdoin saada maksutonta lyhytaikaista tukiopetusta omasta koulustaan ja pedagogisen arvion pohjalta myös pidempiaikaisempaa tukea tai erityisopetusta. Yksityistä tukiopetusta taas voi hankkia kuka tahansa ja millaisessa tilanteessa tahansa....

YHTEYS

Asiakaspalvelu on avoinna joka päivä 08-16.

Puhelin: 010 338 9750
Sähköposti: info(at)uplus.fi Osoite: Yliopistonkatu 36 a A 3 Postinumero: 20100 Turku

TÄÄLTÄ LÖYDÄTTE MEIDÄT

Opetusta on saatavilla koko maassa. Näissä kaupungeissa meillä on eniten opettajia:

TYYTYVÄISET ASIAKKAAT

Yli 95% asiakkaista suosittelevat meitä.