fbpx
010 338 9750 info@uplus.fi
w

Englannin kielen yksityisopetus

Tarjoamme englannin yksityisopetusta kaikentasoisille ja -ikäisille oppijoille koko Suomessa. Opetus sopii niin lukiolaisille, peruskoululaisille kuin aikuisopiskelijoille.
KENELLE?

Milloin englannin yksityisopetus kannattaa aloittaa?

Opetus sopii tilanteeseen kuin tilanteeseen. Saat henkilökohtaisen yksityisopettajan, joka voi auttaa esimerkiksi kun haluat:

N

Parantaa englannin arvosanaasi tai haluat läpäistä tietyn kurssin

Englannin opetusta lapsellesi

Valmistautua ylioppilaskirjoituksiin tai pääsykokeisiin

Oppia englantia työtehtäviä tai vapaa-aikaa varten

MISSÄ?

Suomen laajimmalla säteellä toimiva yksityisopetuksen tarjoaja

Koko Suomessa

Meillä on osaavia opettajia isoimmissa kaupungeissa ympäri Suomen. Pystymme myös järjestämään opetusta verkon välityksellä.

Siellä missä sinulle sopii

Voimme järjestää opetusta joko kotonasi, verkon välityksellä, opettajan luona tai esimerkiksi kirjastossa.
PANOSTUS  TULEVAISUUTEEN

Tehokas tapa oppia englantia

Englannin yksityisopetus on yksilöllinen ja joustava tapa opiskella englantia. Opetus suunnitellaan aina oppilaan lähtötason, tavoitteiden ja aikataulun mukaan, joten se soveltuu moniin eri tilanteisiin. Tarpeita on yhtä monta kuin oppijoita: Joku etsii englannin opetusta lapselleen, toinen haluaa menestyä englannin ylioppilaskirjoituksissa ja kolmas kohentaa ruostunutta kouluenglantiaan työtehtäviä tai vapaa-ajan matkustelua silmällä pitäen. Mikä ikinä tilanteesi onkaan, autamme sinua parantamaan englannin kielen taitoasi. No worries, we are here to help! Järjestämme englannin yksityisopetusta lähi- ja verkko-opetuksena koko Suomessa!

MITEN OPETUS TOIMII?

Englannin ykisyisopetuksen aloittaminen on vaivatonta

1. Pyydä yhteydenottoa

Keskustellaan alkuun tilanteestasi. Kerro meille missä tarvitset apua ja mitä toivot yksityisopetukselta. Ota yhteyttä +358452130220 tai yhteydenottolomakkeella.

2. Opettajan valitseminen

Seuraavaksi valitsemme oppilaalle sopivan opettajan. Verkostossamme on satoja opettajia, joista valitsemme tavoitteidesi ja kertomasi perusteella sopivimman.

3. Yksityisopetus alkaa

Yhdessä opettajan kanssa suunnittelette ja aikataulutatte opetuksen ja asetatte sille sopivat tavoitteet. Oppitunnit voidaan järjestää oppilaan kotona, kirjastossa tai vaikka verkon välityksellä.
HINNAT

Kartoitusoppitunti

Tutustu opetukseen täysin riskittä kartoitusoppitunnin avulla. Oppitunnilla tutustutte opettajaan ja suunnittelette yhdessä tulevaa opetusta. Kartoitusoppitunnin hinta on 29,90€ eikä velvoita jatkamaan opetusta.

TYYTYVÄISYYSTAKUU

Opetuksessa on tuplatakuu

Asiakastyytyväisyys on meille kaikkein tärkeintä. Haluamme, että voitte luottavaisin mielin kokeilla opetustamme. Mikäli ette ole tyytyväisiä ensimmäisen oppitunnin jälkeen, ette myöskään maksa siitä. Opetuksen aikana voi myös aina vaihtaa opettajaa.

ASIAKKAAT KERTOVAT

Asiakkaamme ovat erittäin tyytyväisiä, 9/10 suosittelee meitä!

Yhteydenpito ja opetus on ollut erinomaista. Jo kymmenen tunnin opetuksella on ollut uskomaton vaikutus poikani opiskeluun, kun hän on huomannut, että ongelmien kanssa ei tarvitse tuskailla itsekseen. Opetus on ollut erinomaista.

Timo, Vanhempi

Suuri kiitos avusta, ilman yksityisopetusta en olisi läpäissyt kirjoituksia! Oppitunneilla oli myös hauskaa.

Linda, abiturientti

Olemme niin tyytyväisiä tuutoriimme Santeriin. Hän on aina valmis auttamaan, mikä helpottaa meidän vanhempien arkea suuresti. Poikamme itseluottamus on myös kasvanut huimasti!
Aina - vanhempi

OPETTAJAMME

Osaava opettaja motivoi ja innostaa

Kaikki englannin kielen yksityisopettajamme ovat oman alansa parhaita korkeakouluopiskelijoita tai jo valmistuneita opettajia. Rekrytoinnissamme korostamme pedagogisten taitojen merkitystä – ei riitä että opettaja osaa opetettavan aiheen itse, sillä asiaosaamistakin tärkeämpää on kyky selittää asiat niin, että oppilas ymmärtää sekä kyky motivoida ja innostaa. Ota siis rohkeasti yhteyttä, niin katsotaan miten voimme auttaa sinua englannin kielen kanssa.

Yksityisopetuksen aloittaminen on vaivatonta

 
YHTEYS

Asiakaspalvelu on avoinna joka päivä 08-16.

Puhelin: +358 45 231 0220
Sähköposti: info(at)uplus.fi Osoite: Yliopistonkatu 36 a A 3 Postinumero: 20100 Turku

TÄÄLTÄ LÖYDÄTTE MEIDÄT

Opetusta on saatavilla koko maassa. Näissä kaupungeissa meillä on eniten opettajia:

  • Helsinki
  • Espoo
  • Vantaa
  • Turku
  • Tampere
  • Oulu
  • Kuopio
  • Jyväskylä
TYYTYVÄISET ASIAKKAAT

Yli 90% asiakkaista suosittelevat meitä.

YHTEYDENOTTO

Pyydä yhteydenottoa

Täytä alla oleva lomake, niin olemme sinuun yhteydessä viimeistään seuraavan arkipäivän aikana. Voit myös soittaa alla olevaan numeroon arkisin klo 8-16.

VASTAUKSET KYSYMYKSIISI

Jäikö jokin mietityttämään?

Tarkista usein kysytyt kysymykset alla olevan linkin kautta tai soita numeroon +358 45 213 0220. Voit myös aloittaa keskustelun chatin kautta kun olemme paikalla.