fbpx
010 338 9750 info@uplus.fi

Hanna otti yksityisopetusta pärjätäkseen AMK:n valintakokeissa ja nappasi toivomansa opiskelupaikan ensi yrittämällä

huhti 29, 2021Asiakastarinat

Hannan tarina

 

Hanna haki opiskelemaan sairaanhoitajalinjalle keväällä 2020, jolloin uudistuneeseen kokeeseen sisältyi jo kaikille pakollinen matemaattinen osio. Hanna koki, että hänen taitonsa olivat päässeet ruostumaan ja hän halusi tehokertauksen matematiikan oppisisällöistä ennen pääsykokeita. 

Hannan matematiikan osaaminen pohjautui peruskoulun oppimäärään ja vaikka peruskoulun jälkeen hän oli suorittanut ammattikoulun, ei opinnoissa oltu juuri opiskeltu matemaattisia sisältöjä. 

“Tavoitteenani oli parantua matematiikassa, jolloin menestyn pääsykokeissa ja saan haluamani opiskelupaikan”

Vuoden 2020 ”koronakevät” toi omat haasteensa opetuksen järjestämiselle.

Sosiaalisia kanssakäymisiä vähentääkseen Hanna aloitti yksityisopetuksen etänä. Uplussalta löytyi onneksi kokenut opettaja, joka osasi ohjata verkko-opetuksen toteuttamisessa.

Opetus aloitettiin kartoitustunnilla, jonka aikana selvitettiin Hannan lähtötaso ja suunniteltiin opettajan kanssa tuleva opetuskokonaisuus.  Tällä varmistettiin, että opettaja ja opetuksen sisältö vastasivat Hannan toiveisiin.

 

Opetus vastasi täysin odotuksiani! Opettaja oli mukava, kärsivällinen ja rauhallinen.”

Yksityisopetus aloitettiin huhtikuun loppupuolella  ja pääsykoe järjestettiin toukokuun lopussa. Hannan kohdalla siis valmistautumiseen riitti kuukauden mittainen tehokertaus. Opetusta pidettiin pari kertaa viikossa ja tiiviin opetusrupeaman ansiosta Hanna pääsi toivomaansa opiskelupaikkaan.

 

Opetuksesta oli hyvin paljon hyötyä, enkä usko että itsenäisesti opiskellen kokeet olisi menneet lähellekkään niin hyvin, kuin mitä ne menivät. Suosittelen yksityisopetusta jokaiselle, joka ikinä kokeekaan tarvitsevansa apua jossain kouluopetuksen osa-alueella!”

 

Oletko itse valmistautumassa kevään pääsykokeisiin ja osaaminen kokeessa mietityttää? Ota meihin yhteyttä niin osaavat opettajamme selvittävät mikä on tämänhetkinen tilanteesi ja suunnitellaan juuri sinua parhaiten palveleva opetuskokonaisuus. Yhdessä autamme sinua nappaamaan unelmiesi opiskelupaikan! 

Haluatko tukea pääsykokeisiin ammattitaitoiselta opettajalta?

Tarjoamme yksityisopetusta kasvotusten tai verkon välityksellä. Yhteydenotto ei velvoita ostamaan opetusta.

Samankaltaiset tekstit

Milloin tukiopetusta tarvitaan ja mistä sitä saa?

Milloin tukiopetusta tarvitaan ja mistä sitä saa?

Koululainen voi tietyin ehdoin saada maksutonta lyhytaikaista tukiopetusta omasta koulustaan ja pedagogisen arvion pohjalta myös pidempiaikaisempaa tukea tai erityisopetusta. Yksityistä tukiopetusta taas voi hankkia kuka tahansa ja millaisessa tilanteessa tahansa....

YHTEYS

Asiakaspalvelu on avoinna joka päivä 08-16.

Puhelin: 010 338 9750 
Sähköposti: info(at)uplus.fi Osoite: Yliopistonkatu 36 a A 3 Postinumero: 20100 Turku

TÄÄLTÄ LÖYDÄTTE MEIDÄT

Opetusta on saatavilla koko maassa. Näissä kaupungeissa meillä on eniten opettajia:

TYYTYVÄISET ASIAKKAAT

Yli 90% asiakkaista suosittelevat meitä.

AMK-valintakoe, Asiakastarinat, Pääsykokeet