010 338 9750 info@uplus.fi

Onnistu kauppatieteen valintakokeessa yksityisopetuksen avulla

Valmistaudu kauppatieteen valintakokeeseen yksityisvalmentajan avulla

Ota yhteyttäLue lisää

Saat henkilökohtaisen valmentajan sparraamaan sinua läpi koko luku-urakan.

Opettajan jakamaton huomio

Yksityisopetuksessa sinun ei tarvitse huolehtia opettajan huomion saamisesta. Sinulla on aina opettajan 100% huomio.

Räätälöity opetus

Yksityisopetus on räätälöity juuri sinun tarpeitesi pohjalta. Ei tarvitse murehtia sitä, edetäänkö luokassa liian nopeasti tai liian hitaasti.

Kehityksen seuranta

Yksityisopetuksessa on helppo myös seurata kehitystäLaaditte opettajanne kanssa tavoitteet S.M.A.R.T menetelmän pohjalta, ja kehitystä seurataan jokaisen oppitunnin jälkeen.

Tietoa kauppakorkean
yksityisopetuksesta

Kauppakorkean valintakokeessa menestyminen on monen asian summa eikä tuloksia saavuteta ilman suunnitelmallista ja pitkäjänteistä valmentautumista. Kauppatieteilijät tunnetaan korkeatasoisesta ja monipuolisesta koulutuksestaan sekä hyvistä kansainvälisistä valmiuksistaan. Opinnot kauppatieteellisessä ovatkin monen nuoren haaveena, mutta kilpailu kouluun pääsystä on kova.

Pelkkä lukemisen määrä ei kuitenkaan ratkaise valintakoemenestystä – on tärkeää keskittyä oikeisiin asioihin ja hahmottaa, miten teoria toimii käytännössä. Uplussan yksityisopetus on vaihtoehto Sinulle, joka haluat oikeasti panostaa ja saada parhaat edellytykset onnistua kauppakorkean pääsykokeessa. Jos siis haluat laadukkainta opetusta, voit unohtaa perinteiset valmennuskurssit ja valita yksityisopetuksen. Meillä et kilpaile opettajan huomiosta etkä joudu sovittamaan aikataulujasi tiukan kurssiohjelman mukaan.

Yksityisopetus on kaikkein oppilaslähtöisin tapa valmistautua kauppatieetteellisen pääsykokeeseen. Uplus tarjoaa sinulle osaavat tuutorit, jonka kanssa opinnot etenevät juuri sinun tarpeittesi mukaan siellä missä ja silloin kun sinä haluat. Yksityisopetuksessa keskitytään niihin asioihin, joissa tarvitset eniten apua, etkä joudu murehtimaan edetäänkö luokassa liian nopeasti tai liian hitaasti. Yksityisopetus sopii myös erinomaisesti täydentäväksi opetukseksi perinteiselle valmennuskurssille osallistuvalle.

Riskittömyys

Kokeile yksityisopetusta riskittä! Ensimmäisen 14 päivän aikana voit koska tahansa lopettaa tuutoroinnin.

Tyytyväisyystakuu

Jos et ole tyytyväinen opetukseen, voit koska tahansa vaihtaa tuutoria.

Joustavuus

Saat itse päättää missä oppitunnit järjestetään. Oppitunnit voidaan pitää joko kotonasi, tuutorisi luona tai esimerkiksi kirjastossa.

Kaipaatko lisätietoa?

Tehokertaus

392€

Tai maksa kahdessa erässä 196€/erä.

Tarvitsetko vielä viimeisen läpikäynnin ennen koetta? Tehokertauksessa tapaatte neljänä iltana ja käytte läpi niitä osa-alueita joita haluat vielä hioa ennen pääsykoetta. Opetus tapahtuu siellä missä toivot, kotonasi, kirjastossa tai tuutorisi luona.
  • 4x90min opetusta
  • Koulutettu tuutori

Tulosvalmennus

898€

Tai maksa kolmessa erässä 299,33€/erä

Kymmenen viikon intensiivisen opetuksen aikana kehityt aloittelijasta asiantuntijaksi. Laaditte tuutorisi kanssa tavoitteet ja lukusuunnitelman, käytte läpi kaikki kokeeseen liittyvät osa-alueet ja tehtävät ja harjoittelette edellisten vuosien kokeilla. Tapaa tuutoriasi siellä missä sinulle sopii, silloin kun sinulle sopii.

  • 20x45min opetusta
  • Lukusuunnitelma opettajan kanssa
  • S.M.A.R.T tavoitteiden asettelu
  • Kehityksen jatkuva seuranta

Supervalmennus

1676€

Tai maksa neljässä erässä 419€/erä.

Kattavin ratkaisumme. Paketti sisältää 40 oppituntia, jotka voit käyttää juuri silloin kun sinulle sopii. Tapaa valmentajasi kerran viikossa, joka toinen viikko tai vaikka päivittäin ennen koetta.
  • 40x45min opetusta
  • Lukusuunnitelma opettajan kanssa
  • Tavoitteiden asettelu S.M.A.R.T-menetelmän pohjalta.
  • Jatkuva kehityksen seuranta.

Oppilaat ovat erittäin tyytyväisiä opetukseemme, 9/10 suosittelee meitä!

Sain Uplussalta valmentajat sekä matematiikkaan, että HI1 ja YH2 kursseihin enkä voisi olla tyytyväisempi. Opetus tuntuu paljon henkilökohtaisemmalta kuin isossa ryhmässä.

Aija, kauppatieteiden ylioppilas

Uplus yksityisopetus on pääsykokeisiin lukevalle ainoa oikea vaihtoehto!

Hanna

Päätimme kaverin kanssa kokeilla yksityisopetusta, vaikka olimme alkuun hieman skeptisiä. Kehitys on ollut parempaa kuin mitä osasi odottaa. Iso on vastuu tietenkin itsellään, mutta valmentajilta saa tukea aina kun tarvitsee.

Onni

Osaava valmentaja on avain onnistumiseen

Kaikki valmentajamme ovat kauppatieteen pääsykokeen tuntevia korkeakouluopiskelijoita, joilla on omakohtaista kokemusta kokeen suorittamisesta tai kokemusta muiden valmentamisesta pääsykoetta varten. Huolellinen tuutoreiden rekrytointi- ja koulutuksprosessimme varmistaa, että saat juuri Sinulle sopivan tuutorin. Tuutoreita rekrytoidessa korostamme pedagogisten taitojen merkitystä – ei riitä että opettaja osaa opetettavan aiheen itse, asiaosaamistakin tärkeämpää on kyky selittää asiat niin, että oppilas ymmärtää.

Yksisyisopetuksen aloittaminen on helppoa