fbpx
010 338 9750 info@uplus.fi

Tiedote: Koronaviruksen vaikutukset yksityisopetukseen

Oppimaan oppiminen

Tiedote: Koronaviruksen vaikutukset yksityisopetukseen

Uplus seuraa tarkasti THL:n ohjeistusta. Pyydämme kaikkia kiinnittämään huomiota käsienpesuun ja välttämättään tunneille tuloa, jos on flunssaoireita.

Uplussan opetus voidaan toteuttaa myös verkko-opetuksena

Uplussan yksityisopetus on mahdollista saada myös poistumatta kotoa tai ilman, että kukaan tulee kotiisi.

Verkko-opetuksessa oppilas tapaa opettajansa videoneuvotteluyhteyden välityksellä. Voit halutessasi vaihtaa meneillään olevan yksityisopetuksesi verkko-opetukseen.

Verkko-opetus ei vaadi oppilaalta kuin läppärin, mikrofonin (löytyy useimmiten sisäänrakennettuna tietokoneeseen) ja nettiyhteyden. Hän osallistuu tunnille klikkaamalla hänelle lähetettävää linkkiä. Opetus tapahtuu verkkoselaimen kautta ilman erillisen ohjelman asentamista.

Verkko-opetus on tehokasta ja vaivatonta. Käytämme uusinta teknologiaa ja koulutamme opettajiamme verkko-opetukseen järjestämiseen.

Tarjoamme ensimmäisen 45min pituisen verkko-opetusoppitunnin veloituksetta.

Opiskella voit missä vain, joten matkoihin opetuspisteeseen ei kulu aikaa. Ennen ensimmäistä opetustuokiota saat selkeät ohjeet, miten yhteys muodostetaan.

Kysy lisää asiakaspalvelustamme soittamalla numeroon 010 338 9750 tai ottamalla yhteyttä sähköpostitse info(at)uplus.fi.

YO-kirjoitusten reaalikokeet aikaistetaan koronaviruksen takia:

Ylioppilaskokeiden kevään reaalikokeiden päiviä aikaistetaan viikolla koronavirustilanteen takia. Tämä kannattaa ottaa huomioon myös oppitunteja sovittaessa.

Koepäivät tiivistetään niin, että uskonnon, elämänkatsomustiedon, yhteiskuntaopin, kemiaa, maantieteen, terveystiedon, psykologian, filosofian, historian, fysiikan ja biologian koepäivät ovat viikkoa aiempaa ilmoitusta ennen eli 17. maaliskuuta ja 19. maaliskuuta.

Nyt koepäiviä muutetaan niin, että 20. maaliskuuta mennessä tutkinto on järjestetty saamen äidinkielen koetta lukuun ottamatta.

Lisätietoa ja koeaikataulun löydät alla olevan linkin kautta:

https://yle.fi/uutiset/3-11255335

 

Yksityisopettajamme ovat ammattilaisia oppilaan itsetuntemuksen ja itseluottamuksen kehittämisessä. Tilaa ilmainen opetustarpeen kartoitus painamalla linkkiä.

Samankaltaiset tekstit

Miten uni vaikuttaa oppimiseen?

Miten uni vaikuttaa oppimiseen?

  Uni – paras työkalusi koulumenestykseen Miten uni vaikuttaa oppimiseen? Uni vaikuttaa niin muistiin, ongelmanratkaisukykyyn, kuin kykyyn oppia ja sisäistää uutta tietoa. Tässä kirjoituksessa paneudumme siihen, miten tarkalleen ottaen uni vaikuttaa oppimiskykyyn....