fbpx
010 338 9750 info@uplus.fi

Usein kysytyt kysymykset

Etkö löydä vastausta kysymykseesi? Ota yhteyttä chatimme kautta niin vastaamme kysymykseesi mahdollisimman pian.

Miten voin tilata opetusta?

Ykstyisopetuksen tilaaminen on helppoa: voit täyttää yhteydenottolomakkeen, soittaa meille 045 213 0220 tai lähettää sähköpostia (info[at]uplus.fi). Käymme sitten yhdessä tilannettanne tarkemmin läpi ja ehdotamme tilanteeseenne sopivaa ratkaisua.

>> Takaisin ylös

Saako lapseni opettaja tai koulu tietää, että käytämme yksityisopetuspalveluitanne?

Ei missään tapauksessa. Oppitunnilla käydyt keskustelut ovat luottamuksellisia. Mikäli erikseen toivotte, voimme tehdä yhteistyötä koulun tai opettajan kanssa.

>> Takaisin ylös

 

Mitä tyytyväisyystakuunne tarkoittaa?

Meille on ensisijaisen tärkeää, että asiakkaamme ovat tyytyväisiä ja luottavat meihin. Tyytyväistakuumme ansiosta voit koska tahansa opetuksen aikana vaihtaa tuutoria, mikäli et jostain syystä ole tyytyväinen opetukseen. Ensimmäisen 14 päivän aikana opetuksen aloittamisesta voitte myös peruuttaa tilatun opetuspaketin jolloin maksatte vain käytetyistä oppitunneista.

Asiakastyytyväisyyskyselymme mukaan yli 90% asiakkaistamme suosittelisi meitä parhaalle ystävälleen. Teemme jatkuvasti töitä parantaaksemme asiakaskokemusta entisestään. Lue lisää asiakaskertomuksia täällä.

>> Takaisin ylös

Minkälaisissa tilanteissa perheemme kannattaisi käyttää lisäopetuspalveluita?

Jokaisen perheen ja oppilaan tilanne on erilainen. Asiakkaamme tilaavat opetusta hyvin erilaisiin tarkoituksiin ja erilaisilla tavoitteilla. Yksi haluaa lisäopetusta tullakseen vielä paremmaksi jossakin aineessa, toinen haluaa läpäistä kokeen ja kolmas tarvitsee jatkuvampaa tukiopetusta.

>> Takaisin ylös

Miten valitsette opettajanne?

Kaikkien tuutoreidemme rikostaustaote tarkistetaan ja rekrytointiprosessimme aikana arvioimme kunkin hakijan luonteen ja persoonan sopivuutta yksityisopettajan rooliin. Pelkkä vahva aineosaaminen ei siis riitä, kaikkein tärkeintä on osata selittää asiat niin, että oppilas ymmärtää ja saa onnistumisen kokemuksia. Vain yksi kolmestakymmenestä hakijasta valitaan yksityisopettajan tehtävään.

Kaikki tuutorimme käyvät myös läpi verkossa suoritettavan yksityisopettajan koulutuksen ennen työnsä aloittamista missä painotetaan pedagogista ymmärrystä ja vuorovaikustaitoja.

Pidämme tuutoreiden kanssa säännöllisesti kehityskeskusteluja ja järjestämme jatkokoulutusmahdollisuuksia jotta voimme varmistaa, että heidän taitonsa ovat aina ajan tasalla.

>> Takaisin ylös

Järjestättekö opetusta myös iltaisin ja viikonloppuisin tai koulujen loma-aikaan?

Kyllä. Yksityisopetuksemme on joustavaa ja lähtee aina asiakkaan tarpeista. Perhe voi itse sopia opetusajoista tuutorinsa kanssa. Tarjoamme opetusta myös kesäisin.

>> Takaisin ylös

Keitä opettajanne ovat?

Suurin osa opettajistamme on opinnoissaan menestyviä korkeakouluopiskelijoita, joilla on alansa tuoreinta aineosaamista ja omat ylioppilaskirjoitukset tai pääsykokeet vielä hyvässä muistissa. Tuutoriverkostossamme on myös jo valmistuneita opettajia, jotka tekevät yksityisopettajan töitä päivätyönsä ohessa. Tavoitteemme onkin tarjota markkinoiden laadukkainta opetusta todellisella win-win konseptilla: Oppilas saa innostavan ja osaavan tuutorin, jonka avulla oppitulokset ja motivaatio paranevat ja tuutori saa arvokasta oman alan työkokemusta ja vastapainoa luokkaopetukseen. Yksityisopetuksessamme et siis ainoastaan panosta lapsesi menestykseen, tuet samalla myös osaavien tuutoreidemme urakehitystä!

Pidämme tärkeimpänä onnistumisen mittarina asiakaspalautteita ja saavutettuja oppimistuloksia, jotka ovat järjestään positiivisia. Yli 90% asiakkaistamme suosittelisi palveluitamme parhaalle ystävälleen ja vain 1% opetuksen aloittaneista ei ole halunnut jatkaa opetusta ensimmäisen kahden oppitunnin jälkeen. Lue lisää asiakaskertomuksia täällä.

>> Takaisin ylös

Mikä palvelu sopii minulle?

Tarjoamme yksityisopetusta ja pienryhmävalmennusta kaikissa kouluaineissa. Kumpi sopii sinulle paremmin riippuu monesta tekijästä, kuten lähtötasostasi, tavoitteistasi ja aikatauluistasi.

Ylioppilaskirjoituksiin valmistautuville abiturienteille ja pääsykokeisiin valmistautuville tarjoamme yksityis- ja pienryhmävalmennusta perinteisten valmennuskurssien sijaan. Näin varmistamme, että juuri sinä saat riittävästi henkilökohtaista ohjausta ja vastaukset sinua askarruttaviin kysymyksiin

Ota yhteyttä niin autamme löytämään sopivan ratkaisun.

>> Takaisin ylös

Mitä jos oppilas vastustaa opetuksen aloittamista?

Joskus käy niin, että oppilas on alkuun epäileväinen yksityisopetuksen aloittamisen suhteen. Tämä johtuu usein siitä, että tilanne on heille uusi ja tuntematon. Kokemuksemme osoittavat kuitenkin selvästi, että jo ensimmäisten opetuskertojen jälkeen oppilaan tuntemukset muuttuvat myönteisiksi. Moni vanhempi on erikseen kiittänyt meitä rohkaisusta aloittaa opetus oppilaan alkuvastustuksesta huolimatta, usein alkukankeus muuttuu innostukseksi ja oppilas odottaakin jo innolla seuraavia opetuskertoja. Yksi hyväksi havaittu keino on myös antaa lapselle osittainen päätäntävalta asiassa: Kokeillaan ensin muutama kerta, jonka jälkeen oppilas voi itse päättää haluaako jatkaa opetusta vai ei.

Panostamalla oppimiseen ja koulumenestykseen, panostat lapsesi tulevaisuuteen. Yli 90% asiakkaistamme on sitä mieltä, yksityisopetus on hintansa arvoista ja kannattava sijoitus. Asiakaspalautteiden mukaan valmentava yksityisopetus on ehdottomasti tehokkaampi ja hauskempi tapa opiskeluun kuin itseopiskelu tai vanhempien kanssa pänttääminen.

>> Takaisin ylös

Olen yrittäjä. Voinko tilata yksityisopetusta itselleni tai työntekijöilleni työsuhde-etuna?

Kyllä, voit tilata opetuspalveluitamme itsellesi ja/tai työntekijöillesi työsuhde-etuna. Tällöin laskutamme yritystäsi. Verotusarvo on suoraan palvelun rahallinen arvo ja se on täysin vähennyskelpoista yrityksesi verotuksessa.

>> Takaisin ylös

Miten tarpeeni huomioidaan pienryhmävalmennuksessa?

Pienryhmävalmennus on usein jopa tehokkaampi tapa oppia kuin perinteinen yksityisopetus. Pidämme ryhmäkoot riittävän pieninä (max 5 oppilasta/ryhmä), jolloin tuutori pystyy antamaan jokaiselle oppijalle myös täysin henkilökohtaista ohjausta. Näin varmistamme oppijalle sekä yksityisopetusta vastaavan intensiteetin että ryhmän tarjoaman tuen. Pienryhmäopetus sopii erityisesti ylioppilaskirjoituksiin tai pääsykokeisiin valmistautuville tai esimerkiksi samaa urheilulajia harrastaville oppilaille.

>> Takaisin ylös

Saako teiltä opetusta myös ruotsiksi tai englanniksi?

Tottakai, javisst, absolutely! Meillä on kaksikielinen toimistohenkilökunta, joten saat aina ystävällistä palvelua suomeksi, ruotsiksi tai englanniksi. Laajan tuutoriverkostomme ansiosta pystymme tarjoamaan opetusta molemmilla kotimaisilla ja englanniksi kaikissa yleisimmissä oppiaineissa. Kaipaatko apua jollakin muulla kielellä? Ota rohkeasti yhteyttä, niin katsotaan miten asia saadaan järjestettyä!

>> Takaisin ylös

Mistä saan lisätietoja?

Vastaamme mielellämme kaikkiin palveluitamme koskeviin kysymyksiin. Voit täyttää yhteydenottolomakkeen, soittaa numeroon 045 213 0220 tai lähettää sähköpostia osoitteeseen info(at)uplus.fi.

>> Takaisin ylös

Missä oppitunnit pidetään?

Yksityisopetus järjestetään joko oppilaan tai tuutorin kotona. Vaihtoehtoisesti oppitunnit voidaan järjestää myös esimerkiksi kirjastossa.

>> Takaisin ylös

Miten maksan oppitunneista?

Laskutus tapahtuu joko sähköpostitse tai postitse. Oppituntipaketeissa on mahdollista jakaa kokonaissumma esimerkiksi kahteen tai kolmeen erään. Kun ostat yksittäisiä oppitunteja niin laskutamme sinua käytettyjen oppituntien perusteella kerran kuukaudessa.

>> Takaisin ylös

Kuinka pian voin aloittaa?

Kun lähetät yhteydenottopyynnön, olemme sinuun yhteydessä viimeistään seuraavana arkipäivänä. Tämän jälkeen etsimme tilanteeseesi parhaiten sopivan tuutorin. Prosessi kestää yleensä parista päivästä viikkoon. Kun sopiva, tarpeitasi parhaiten vastaava tuutori on löytynyt, olemme sinuun yhteydessä ja opetus voidaan aloittaa.

Jos tarvitset opetusta nopeammalla aikataululla, soita tai lähetä meille tekstiviesti numeroon 045 213 0220 niin katsotaan jos se onnistuu.

>> Takaisin ylös

Miten oppilaan kehitystä seurataan?

Palaute on kaiken kehityksen kannalta ensisijaisen tärkeää. Siksi panostamme erityisesti meidän ja perheen väliseen vuorovaikutukseen. Ensimmäisen oppitunnin jälkeen olemme aina henkilökohtaisesti yhteydessä perheeseesi. Näin varmistamme, että olette tyytyvväisiä opetukseen ja että tuutorivalintamme on onnistunut. Tämän jälkeen voitte jatkuvasti seurata oppilaan kehitystä teille lähetettävien oppituntiraporttien avulla. Rohkaisemme teitä antamaan palautetta myös meille –  se on aina tervetullutta. Opetuksen päättyessä olemme teihin yhteydessä ja varmistamme, että asetettuihin tavoitteisiin on päästy.

>> Takaisin ylös

Yksityisopetuksen aloittaminen on vaivatonta