010 338 9750 info@uplus.fi

Lääketieteen yksityisvalmennus - vaihtoehto valmennuskursseille

Älä huku valmennuskursseihin, valitse yksityisopetus. Räätälöityä yksityisopetusta lääketieteellisen pääsykokeisiin.
Ota yhteyttäTutustu palveluihimme

Saat henkilökohtaisen valmentajan sparraamaan sinua läpi koko luku-urakan.

Opettajan jakamaton huomio

Yksityisopetuksessa sinun ei tarvitse huolehtia opettajan huomion saamisesta. Sinulla on aina opettajan 100% huomio.

Räätälöity opetus

Yksityisopetus on räätälöity juuri sinun tarpeitesi pohjalta. Ei tarvitse murehtia sitä, edetäänkö luokassa liian nopeasti tai liian hitaasti.

Kehityksen seuranta

Yksityisopetuksessa on helppo myös seurata kehitystäLaaditte opettajanne kanssa tavoitteet S.M.A.R.T menetelmän pohjalta, ja kehitystä seurataan jokaisen oppitunnin jälkeen.

Tietoa lääketieteiden yksityisopetuksesta

Lääketieteellisen pääsykoe on tunnettu haastavuudestaan eikä useana vuonna peräkkäin pyrkiminen ole vierasta lääketieteellisen opiskelijoiden keskuudessa. Monet valmistautuvat pääsykokeeseen jopa vuoden tai enemmän. Kouluun pääsy ei kuitenkaan ole kiinni pelkästä lukemisen määrästä, vaan asioiden järjestelmällinen ja tehokas opiskelu sekä oikeat lukutekniikat ovat pääsykokeissa menestymisen avain.

Uplussan lääkisvalmennus on vaihtoehto Sinulle, joka haluat saada parhaat edellytykset onnistua lääkiksen pääsykokeessa. Jos siis haluat laadukkainta opetusta, voit unohtaa perinteiset valmennuskurssit ja valita yksityisopetuksen. Lääkisvalmennuksessa et koskaan kilpaile opettajan huomiosta etkä joudu sovittamaan aikataulujasi tiukan kurssiohjelman mukaan. Yksityisopetus sopii tietysti erinomaisesti myös täydentäväksi opetukseksi lääketieteellisen valemnnuskurssille osallistuvalle.

Yksityisopetus on ylivoimaisesti oppilaslähtöisin tapa valmistautua lääketieteellisen pääsykokeeseen. Uplus Yksityisopetus tarjoaa Sinulle osaavan tuutorin, jonka kanssa opinnot etenevät juuri sinun tarpeittesi mukaan siellä missä ja silloin kun sinä haluat. Lääkisvalmennuksessa keskitytään niihin asioihin, joissa tarvitset eniten apua; voit käyttää vaikka kaikki oppitunnit fysiikan opiskeluun tai jakaa ne tasaisesti eri aineiden välillä. Yksityisopetuksessa lähtökohtana ovat Sinun tavoitteesi, jotka laaditte yhdessä tuutorisi kanssa heti lääkisvalmennuksen alussa.

Riskittömyys

Kokeile yksityisopetusta riskittä! Ensimmäisen 14 päivän aikana voit koska tahansa lopettaa tuutoroinnin.

Tyytyväisyystakuu

Jos et ole tyytyväinen opetukseen, voit koska tahansa vaihtaa tuutoria.

Joustavuus

Saat itse päättää missä oppitunnit järjestetään. Oppitunnit voidaan pitää joko kotonasi, tuutorisi luona tai esimerkiksi kirjastossa.

Kaipaatko lisätietoa?

Tehokertaus

392€

Tai maksa kahdessa erässä 196€/erä.

Tarvitsetko vielä viimeisen läpikäynnin ennen koetta? Tehokertauksessa tapaatte neljänä iltana ja käytte läpi niitä osa-alueita joita haluat vielä hioa ennen pääsykoetta. Opetus tapahtuu siellä missä toivot, kotonasi, kirjastossa tai tuutorisi luona. Tehokertaus sopii erinomaisesti myös valmennuskurssille osallistuvalle.
  • 4x90min opetusta
  • Koulutettu tuutori

Tulosvalmennus

898€

Tai maksa kolmessa erässä 299,33€/erä

Kymmenen viikon intensiivisen opetuksen aikana kehityt aloittelijasta osaajaksi. Laaditte tuutorisi kanssa tavoitteet ja lukusuunnitelman, käytte läpi lääketieteellisen pääsykokeen osa-alueet ja tehtävät ja harjoittelette edellisten vuosien kokeilla. Tapaa tuutoriasi siellä missä sinulle sopii, silloin kun sinulle sopii.

  • 20x45min opetusta
  • Lukusuunnitelma opettajan kanssa
  • S.M.A.R.T tavoitteiden asettelu
  • Kehityksen jatkuva seuranta

Supervalmennus

1676€

Tai maksa neljässä erässä 419€/erä.

Supervalmennus on kattavin pakettiratkaisumme lääketieteellisen pääsykokeeseen valmistautuvalle. Saat 40 oppituntia valmentavaa yksityisopetusta, jotka voit käyttää juuri silloin kun Sinulle sopii. Supervalmennus tarjoaa parhaat eväät lääkiksen pääsykokeessa onnistumiseen – voit tavata henkilökohtaisen valmentajasi kerran viikossa, joka toinen viikko tai vaikka päivittäin ennen koetta. Kehitystäsi seurataan jokaisen oppitunnin jälkeen, jotta voitte yhdessä tuutorisi kanssa hioa vastaustekniikkasi kuntoon.
  • 40x45min opetusta
  • Lukusuunnitelma opettajan kanssa
  • Tavoitteiden asettelu S.M.A.R.T-menetelmän pohjalta.
  • Jatkuva kehityksen seuranta.

Osaava opettaja on avain onnistumiseen

Kaikki tuutorimme ovat lääketieteellisen pääsykokeen tuntevia korkeakouluopiskelijoita tai jo valmistuneita alansa ammattilaisia. Laajasta tuutoriverkostostamme löytyy niin biologian, kemian kuin fysiikankin taitajia. Huolellinen tuutoreiden rekrytointi- ja koulutuksprosessimme tarkoitus on varmistaa, että saat juuri Sinulle sopivan tuutorin. Tuutoreita rekrytoidessa korostamme pedagogisten taitojen merkitystä – ei riitä että opettaja osaa opetettavan aiheen itse, asiaosaamistakin tärkeämpää on kyky selittää asiat niin, että oppilas ymmärtää.

Lyhyen matematiikan intensiivikurssi auttoi minua ymmärtämään paremmin yo-tehtäviä. Opetus oli mielestäni parempaa kuin koulussa. Opettaja oli mukava ja ruoka oli hyvää!

Emma, abiturientti

Kiitos Uplus Tutoring! Ilman teidän apuanne en olisi läpäissyt kielikoetta ja saanut Suomen kansalaisuutta!

Natalia

Päätimme pitkän harkinnan jälkeen kokeilla Uplus -tunteja. Vaikka olimme alkuun skeptisiä, on kehitys ollut huimaa! Kotona Viktor ei koskaan suostunut tekemään läksyjä ilman riitelyä, mutta nykyisin hän kyselee jatkuvasti koska seuraava Uplus -päivä on.

8-vuotiaan Viktorin äiti

Yksisyisopetuksen aloittaminen on helppoa