fbpx

Tee testi ja selvitä sopiiko yksityisopetus teille 

uplus logo pieni

Tee testi ja selvitä sopiiko yksityisopetus teille

Kouluvuoden alettua moni oppilas on uusien haasteiden äärellä. Yksityisopetus on parhaimpia tapoja varmistaa, että oppilas saa koulussa eteen tulevien haasteiden kanssa tukea koulupäivän jälkeen.

Tee testi ja selvitä, olisiko yksityisopetus juuri teille sopiva ratkaisu. Mikäli haluatte kokeilla opetusta, tarjoamme ilmaisen kartoitusoppitunnin.

Räätälöityä yksityisopetusta. Oppilas saa oman opettajan ja apua tarvitsemassaan aineessa.

Paremmat oppimistulokset. Vanhemmat ja oppilaat kertovat, että yksityisopetus näkyy parempina arvosanoina sekä vahvistuneena itsetuntona ja motivaationa.

Joustavaa oppilaalle ja perheelle. Oppilas ja opettaja sopivat keskenään missä ja milloin he tapaavat. Voimme tulla oppilaan kotiin tai pitää oppitunnit verkon välityksellä. 

Koko Suomessa, kaikissa kouluaineissa. Autamme kaikissa oppiaineissa koko Suomessa, etänä tai kasvotusten.

Sopii kaiken ikäisille. Yksityisopettajamme auttavat kaiken ikäisiä oppilaita, alakoulusta ylioppilaskirjoituksiin.

ASIAKKAAT KERTOVAT

Oppilaat ja vanhemmat ovat erittäin tyytyväisiä, 9/10 suosittelee meitä!

Opettajan kanssa aikatauluista sopiminen on erittäin helppoa. On todella mukava kun pojalle ja opettajalle on muodostunut luottamussuhde. Itse voi ottaa parvekkeella aurinkoa, eikä tarvitse stressata opetuksesta.

Harri

Yksityisopetuksessa saa heti apua ja virheet pystytään korjaamaan nopeasti. Tällä tavalla se eroaa esimerkiksi ryhmäopetuksesta. Suosittelen opetusta etenkin niille, joita kiinnostaa oikeasti oppia. Itse kahlasin suuren määrän tietoa lyhyessä ajassa, enkä usko, että se olisi ollut mahdollista, jos olisin ollut suuressa ryhmässä. Yksityisopetuksessa saa koko ajan opettajan täyden huomion ja avun.

Vilhelmiina

Olemme niin tyytyväisiä opettajaamme Santeriin. Hän on aina valmis auttamaan, mikä helpottaa myös meidän vanhempiemme huolta. Poikamme itseluottamus on myös kasvanut huimasti!

Aina, vanhempi

Esimerkkejä opetusratkaisuista

PANOSTUS  TULEVAISUUTEEN

Miksi yksityisopetus tuottaa tulosta?

Yksityisopetuksessamme saat aina opettajan jakamattoman huomion ja täyden tuen. Kehitystä seurataan tiiviisti ja opetus suunnitellaan yhteistyössä opettajan ja toimistomme asiantuntijoiden kanssa. Opetuksellamme on myös tyytyväisyystakuu.

Vanhemmat ja oppilaat kertovat, että yksityisopetus näkyy parempina arvosanoina sekä vahvistuneena itsetuntona ja motivaationa.

uplus logo pieni

UPLUS YKSITYISOPETUS

Vuodesta 2013 olemme auttaneet satoja oppilaita ylittämään itsensä ja pääsemään tavoitteisiinsa. Joillekin tämä tarkoittaa parempia arvosanoja, toisille helpotusta läksyjen tekoon tai parempaa motivaatiota koulunkäyntiä kohtaan. Miten voisimme auttaa sinua onnistumaan?

TÄÄLTÄ LÖYDÄTTE MEIDÄT

Opetusta on saatavilla koko maassa. Näissä kaupungeissa meillä on eniten opettajia:

  • Helsinki
  • Espoo
  • Vantaa
  • Turku
  • Tampere
  • Oulu
  • Kuopio
  • Jyväskylä

YHTEYS

Asiakaspalvelu on avoinna joka päivä 08-16.

Puhelin: 010 338 9750
Sähköposti: info(at)uplus.fi Osoite: Yliopistonkatu 36 a A 3 Postinumero: 20100 Turku

TYYTYVÄISET ASIAKKAAT

Yli 90% asiakkaista suosittelevat meitä.