fbpx
010 338 9750 info@uplus.fi
w

Tervetuloa Uplus yksityisopetukseen

Vuodesta 2013 olemme auttaneet tuhansia oppilaita ylittämään itsensä ja pääsemään tavoitteisiinsa. Joillekin tämä tarkoittaa parempia arvosanoja, toisille helpotusta läksyjen tekoon, parempaa motivaatiota koulunkäyntiä kohtaan tai uuden kielen oppimista työtehtäviä varten. Miten voisimme auttaa sinua onnistumaan?
OPETTAJAMME

Oppilaslähtöisesti valitut opettajat

Hyvän oppikokemuksen kulmakivi on osaava ja innostava yksityisopettaja. Siksi kiinnitämme rekrytoinnissamme erityistä huomiota hakijoiden pedagogisiin taitoihin. Ei riitä, että hallitsee opetettavan aihealueen – opettajan on myös osattava havainnollistaa asiat niin, että oppilaskin oivaltaa. Opettajan ja oppilaan välinen henkilökemia on myös tärkeä osa sujuvaa opetusta, joten otamme myös perheen toiveet huomioon opettajaa valittaessa. Tarkan ja vuosia hiotun valintaprosessiimme sisältyy valitun opettajan jatkuva kouluttaminen. Lisäksi kaikkien opettajiemme rikostausta tarkistetaan.

Valintaa tehdessämme arvioimme erityisesti seuraavia asioita:

Vuorovaikutustaidot ja kyky innostaa

Pedagogigen osaaminen ja kokemus

Aineosaaminen

MIKSI VALITA UPLUS YKSITYISOPETUS?

Intohimona oppiminen ja asiakastyytyväisyys

Toimintamme lähtökohta on, että jokainen voi päästä tavoitteisiinsa ja saavuttaa unelmansa. Meille tämä tarkoittaa jatkuvaa uuden oppimista ja oman osaamisen päivittämistä. Tiedämme myös, että jokaisen perheen ja oppilaan tarpeet ovat yksilölliset, joten panostamme opetuksen laadun lisäksi erityisesti asiakaspalveluumme. Tyytyväiset asiakkaat on meille kaikkein tärkeintä, joten meillä saat varmasti aina ystävällistä ja asiakaslähtöistä palvelua.

Sain alusta saakka erittäin hyvää palvelua ja asiaani tartuttiin samantien. Opettaja löytyi nopeasti ja pääsimme aloittamaan sujuvasti. Opettajani oli erinomainen opettaja! Hänen tietotaitonsa osui juuri tarpeeseeni ja hänestä huomaa, että osaa kuulla oppilaansa tarpeen ja muotoilla opetuksen niin, että oppilas pystyy ottamaan vastaan ja näin ollen oppii. Olen erittäin tyytyväinen opetukseen. Lisäksi hän on hyvin miellyttävä ja kannustava persoona. Hänen kanssaan on mukava opiskella. :)” – Milja

TARINAMME

Opiskelija-asunnosta valtakunnalliseksi oppimisen kumppaniksi

Uplus Yksityisopetus sai alkunsa jo vuonna 2013 kun Mathias ja Joel halusivat omien opintojensa ohessa auttaa kotikaupunkinsa koululaisia saavuttamaan tavoitteensa ja opiskelemaan fiksummin.  Kysyntä kahden turkulaiskaveruksen auttamishalusta syntyneelle opetuspalvelulle on kasvanut nopeasti niin suureksi, että verkostossamme on nykyisin satoja innokkaita opettajia ympäri Suomen. Tarjoamme siis apua kaiken ikäisille oppijoille kaikissa aineissa koko Suomessa – även på svenska! Olemme erityisen ylpeitä siitä, että toimintaamme ohjaa edelleen sama keittiönpöydän ääressä syntynyt ajatus: Haluamme auttaa jokaista oppilasta pääsemään omiin tavoitteisiinsa.

Tiimimme

Toimiston tiimimme tekee päivittäin töitä sen eteen, että opetus onnistuu kaikin puolin sujuvasti.

Joel Wulff

Toimitusjohtaja, perustaja
KTM

Moi! Olen Joel ja vastaan siitä, että Uplussan toiminta sujuu moitteettomasti ja kehittyy jatkuvasti. Yliopistossa opiskelin markkinoinnin lisäksi kasvatustiedettä ja johtamista, mikä on saanut minut kiinnostumaan erityisesti siitä, miten ihminen voi oppia uusia asioita tehokkaammin. Yli viisi vuotta opetuspalveluiden parissa työskennelleenä tiedän, että yksi tärkeimpiä oppimiseen vaikuttavia tekijöitä on nopean ja rakentavan palautteen saaminen. Tämän takia yksityisopetus on mielestäni loistava ratkaisu koulunkäynnin tueksi. Vapaa-ajallani pidän erityisesti vaellusretkistä ja pitkistä lukuhetkistä. Jag betjänar även på svenska!

+358415508440

wulff(at)uplus.fi

Tiia-Mari Kukka

Tiimivetäjä
Terveystieteiden maisteri

Moikka! Olen Tiia-Mari ja vastaan Uplussalla uusien huippuopettajien rekrytoinnista. Pidän huolen siitä, että jokaisessa oppiaineessa on riittävästi opettajia kaikilla paikkakunnilla. Lisäksi saatan avustaa toimiston asiakaspalvelutehtävissä. Koulutukseltani olen terveystieteen kandidaatti ja maisterin opinnot ovat gradua vaille valmiit. Sivuaineina olen lukenut kasvatustieteitä ja henkilöstöjohtamista, mikä on herättänyt kiinnostuksen HR-alan työtehtäviin. Työkokemusta löytyy niin asiakaspalvelun kuin oppilaidenkin parista. Vapaa-ajallani harrastan paljon liikuntaa sen eri muodoissa ja joskus asetan itselleni haasteita erilaisten liikuntatapahtumien tai -lajien parissa.

+358 50 472 7229

info(at)uplus.fi

Joel Wulff

Toimitusjohtaja, perustaja
KTM

Moi! Olen Joel ja vastaan siitä, että Uplussan toiminta sujuu moitteettomasti ja kehittyy jatkuvasti.  Vapaa-ajallani pidän vaellusretkistä ja pitkistä lukuhetkistä. Jag betjänar även på svenska!

+358415508440

wulff(at)uplus.fi

Ulriikka Kanniainen

Asiakaspalveluvastaava
Kasvatustieteen maisteri

Hei, olen Ulriikka ja toimin Uplussalla asiakaspalveluvastaavana. Tehtäväni on löytää jokaiselle oppilaalle sopiva opettaja opetusratkaisut. 

info(at)uplus.fi

Mathias Brunnsberg

Hallituksen puheenjohtaja, perustaja
KTM

Hei, olen Mathias.  Olen valmistunut Åbo Akademista kauppatieteiden maisteriksi (pääaineena markkinointi, sivuaineina aikuiskasvatustiede, oppimisen psykologia ja johtaminen). Opintojen ohessa työskentelin useamman vuoden sijaisopettajana turkulaisissa ala- ja yläkouluissa. Uplussalla toimin hallituksen puheenjohtajana ja vastaan mm. yhteistyöhankkeista.

+35844 745 9093

brunnsberg(at)uplus.fi

Ulriikka Kanniainen

Asiakaspalveluvastaava
Kasvatustieteen maisteri

Hei, olen Ulriikka ja toimin Uplussalla asiakaspalveluvastaavana. Tehtäväni on löytää jokaiselle oppilaalle sopiva opettaja opetusratkaisut. 

010 338 9750

info(at)uplus.fi

Mathias Brunnsberg

Hallituksen puheenjohtaja, perustaja
KTM

Hei, olen Mathias. Kauppatieteiden ja kasvatustieteiden opintojeni ohessa, työskentelin useamman vuoden sijaisopettajana turkulaisissa ala- ja yläkouluissa. Uplussalla toimin hallituksen puheenjohtajana ja vastaan mm. yhteistyöhankkeistamme.

 

+35844 745 9093

brunnsberg(at)uplus.fi

Tiia-Mari Kukka

Rekrytointivastaava
Terveystieteiden maisteri

Moikka! Olen Tiia-Mari ja vastaan Uplussalla uusien huippuopettajien rekrytoinnista. Vapaa-ajallani harrastan paljon liikuntaa sen eri muodoissa ja joskus asetan itselleni haasteita erilaisten liikuntatapahtumien tai -lajien parissa.

+358 50 472 7229

tm.kukka(at)uplus.fi

Yksityisopetuksen aloittaminen on vaivatonta

Pyydä yhteydenottoa, niin katsotaan miten voisimme auttaa juuri sinun tilanteessasi!