fbpx
010 338 9750 info@uplus.fi

Tilausvahvistuslomake

i

1. Valitse opetus- ja laskutusvaihtoehdot

Alla olevan lomakkeen avulla voit valita itsellesi sopivat opetus- ja laskutusvaihtoehdot. Haluatko neuvoja tai onko kysyttävää tilausvahvistukseen liittyen? Soita asiakaspalveluumme 010 338 9750 niin autamme sinua. 

l

2. Allekirjoita tilausvahvistus

Kun olet täyttänyt lomakkeen pääset seuraavalle sivulle missä voit allekirjoittaa tilausvahvistuksen sähköisesti.

3. Opetus alkaa

Käsittelemme tilauksesi seuraavana arkipäivänä ja lähetämme tilausvahvistuksen sähköpostiisi.

Huom! Jos opetus tapahtuu yli 2km kaupungin ydinkeskustasta, lisätään hintaan yksityisopettajan mahdolliset matkakulut joukkoliikenteen taksojen mukaan + alv 24%. Opetuspaikkaa voi muuttaa opetusjakson aikana sopimalla oman yksityisopettajansa kanssa.
Valitse haluamasi opetusvaihtoehto.
0,00 €
Opetuksen yhteissumma (sis. alv 24%). Huom! Jos opetus tapahtuu yli 2km kaupungin ydinkeskustasta, lisätään hintaan tuutorin mahdolliset matkakulut joukkoliikenteen hinnaston mukaan + alv 24 %.
Palveluehdoissa on lisätietoa oppituntien peruutusehdoista ja oppituntipakettien voimassaoloajasta. Pidämme aina tietosi turvassa. Tietosuojaselosteessa kerromme tarkemmin siitä, miten käytämme henkilötietoja.
Noin kerran kuukaudessa tipahtaa sähköpostiisi uutiskirje missä käymme läpi ajankohtaisimmat opiskeluvinkit. Saat myös samalla tietoa kausikohtaisista tarjouksista. Uutiskirjeestä voi koska tahansa irtisanoutua.
Lähetämme kanta-asiakkaillemme ajoittain kausikohtaisia alennuksia sähköpostin avulla.