010 338 9750 info@uplus.fi

Älä huku valmennuskursseihin. Valitse yksityisopetus.

Yksityisopetusta ja online-valmennusta.
Ota yhteyttäTutustu palveluihimme

Lääketiede

Oikeustiede

Kauppatiede

Muut alat

Unohda valmennuskurssit – yksityisopetus on tehokkain vaihtoehto

Opettajan jakamaton huomio

Yksityisopetuksessa sinun ei tarvitse huolehtia opettajan huomion saamisesta. Sinulla on aina opettajan 100% huomio.

Räätälöity opetus

Yksityisopetus on räätälöity juuri sinun tarpeitesi pohjalta. Ei tarvitse murehtia sitä, edetäänkö luokassa liian nopeasti tai liian hitaasti.

Kehityksen seuranta

Yksityisopetuksessa on helppo myös seurata kehitystäLaaditte opettajanne kanssa tavoitteet S.M.A.R.T menetelmän pohjalta, ja kehitystä seurataan jokaisen oppitunnin jälkeen.

Tehokertaus

392€

Tai maksa kahdessa erässä 196€/erä.

Tarvitsetko vielä viimeisen läpikäynnin ennen koetta? Tehokertauksessa tapaatte neljänä iltana ja käytte läpi niitä osa-alueita joita haluat vielä hioa ennen pääsykoetta. Opetus tapahtuu siellä missä toivot, kotonasi, kirjastossa tai tuutorisi luona.

  • 4x90min opetusta
  • Koulutettu tuutori

Tulosvalmennus

898€

Tai maksa kolmessa erässä 299,33€/erä

Kymmenen viikon intensiivisen opetuksen aikana kehityt aloittelijasta asiantuntijaksi. Laaditte tuutorisi kanssa tavoitteet ja lukusuunnitelman, käytte läpi kaikki kokeeseen liittyvät osa-alueet ja tehtävät ja harjoittelette edellisten vuosien kokeilla. Tapaa tuutoriasi siellä missä sinulle sopii, silloin kun sinulle sopii.
  • 10x90min tapaamisia
  • Lukusuunnitelma opettajan kanssa
  • S.M.A.R.T tavoitteiden asettelu
  • Kehityksen seuranta

Supervalmennus

1676€

Tai maksa neljässä erässä 419€/erä.

Kattavin ratkaisumme. Paketti sisältää 40 oppituntia, jotka voit käyttää juuri silloin kun sinulle sopii. Tapaa valmentajasi kerran viikossa, joka toinen viikko tai vaikka päivittäin ennen koetta.
  • 40 oppituntia à 45min
  • Lukusuunnitelman laatiminen
  • S.M.A.R.T tavoitteet
  • Jatkuva kehityksen seuranta

Miksi uplus yksityisopetus?

Riskittömyys

Kokeile yksityisopetusta riskittä! Ensimmäisen 14 päivän aikana voit koska tahansa lopettaa tuutoroinnin.

Tyytyväisyystakuu

Jos et ole tyytyväinen opetukseen, voit koska tahansa vaihtaa tuutoria.

Joustavuus

Saat itse päättää missä oppitunnit järjestetään. Oppitunnit voidaan pitää joko kotonasi, tuutorisi luona tai esimerkiksi kirjastossa.

Osaava tuutori on avain onnistumiseen

Kaikki tuutorimme ovat oman alansa parhaita korkeakouluopiskelijoita tai jo valmistuneita ammattilaisia. Laajasta tuutoriverkostostamme löytyy kaikkien oppiaineiden taitajia, jotka palavat halusta auttaa oppilaitaan oppimaan. Kiinnitämme erityistä huomiota tuutoreiden rekrytointi- ja koulutusprosessimme, jotta pystymme tarjoamaan juuri Sinulle sopivimman tuutorin. Rekrytoinnissamme korostamme pedagogisten taitojen merkitystä – ei riitä että opettaja osaa opetettavan aiheen itse, sillä asiaosaamistakin tärkeämpää on kyky selittää asiat niin, että oppilas ymmärtää. Jos et ole tyytyväinen opetukseen, voit koska tahansa vaihtaa tuutoria.

Lyhyen matematiikan intensiivikurssi auttoi minua ymmärtämään paremmin yo-tehtäviä. Opetus oli mielestäni parempaa kuin koulussa. Opettaja oli mukava ja ruoka oli hyvää! Emma, abiturientti

Kiitos U+! Ilman teidän apuanne en olisi läpäissyt kielikoetta ja saanut Suomen kansalaisuutta! Natalia

Päätimme pitkän harkinnan jälkeen kokeilla U+ -tunteja. Vaikka olimme alkuun skeptisiä, on kehitys ollut huimaa! Kotona Viktor ei koskaan suostunut tekemään läksyjä ilman riitelyä, mutta nykyisin hän kyselee jatkuvasti koska seuraava U+ -päivä on. 8-vuotiaan Viktorin äiti

Yksityisopetuksen aloittaminen on helppoa