fbpx
010 338 9750 info@uplus.fi

Menesty pääsykokeissa yksityisopetuksen avulla

Yksityisopetusta pääsykokeisiin, koko Suomessa.
Ota yhteyttäTutustu palveluihimme

Lääketiede

Oikeustiede

Kauppatiede

AMK:n yhteisvalinnat

Unohda valmennuskurssit – yksityisopetus on tehokkain vaihtoehto

Opettajan jakamaton huomio

Yksityisopetuksessa sinun ei tarvitse huolehtia opettajan huomion saamisesta. Sinulla on aina opettajan 100% huomio.

Räätälöity opetus

Yksityisopetus on räätälöity juuri sinun tarpeitesi pohjalta. Ei tarvitse murehtia sitä, edetäänkö luokassa liian nopeasti tai liian hitaasti.

Kehityksen seuranta

Yksityisopetuksessa on helppo myös seurata kehitystäLaaditte opettajanne kanssa tavoitteet S.M.A.R.T menetelmän pohjalta, ja kehitystä seurataan jokaisen oppitunnin jälkeen.

Tehokertaus

400€

Tai maksa kahdessa erässä 200€/erä.

Tarvitsetko vielä viimeisen läpikäynnin ennen koetta? Tehokertauksessa tapaatte neljänä iltana ja käytte läpi niitä osa-alueita joita haluat vielä hioa ennen pääsykoetta. Opetus tapahtuu siellä missä toivot, kotonasi, kirjastossa tai tuutorisi luona.

  • 4x90min opetusta
  • Koulutettu tuutori

Tulosvalmennus

958€

Tai maksa kolmessa erässä 319,33€/erä

Kymmenen viikon intensiivisen opetuksen aikana kehityt aloittelijasta asiantuntijaksi. Laaditte tuutorisi kanssa tavoitteet ja lukusuunnitelman, käytte läpi kaikki kokeeseen liittyvät osa-alueet ja tehtävät ja harjoittelette edellisten vuosien kokeilla. Tapaa tuutoriasi siellä missä sinulle sopii, silloin kun sinulle sopii.
  • 10x90min tapaamisia
  • Lukusuunnitelma opettajan kanssa
  • S.M.A.R.T tavoitteiden asettelu
  • Kehityksen seuranta

Supervalmennus

1796€

Tai maksa neljässä erässä 449€/erä.

Kattavin ratkaisumme. Paketti sisältää 40 oppituntia, jotka voit käyttää juuri silloin kun sinulle sopii. Tapaa valmentajasi kerran viikossa, joka toinen viikko tai vaikka päivittäin ennen koetta.
  • 40 oppituntia à 45min
  • Lukusuunnitelman laatiminen
  • S.M.A.R.T tavoitteet
  • Jatkuva kehityksen seuranta

Miksi uplus yksityisopetus?

Riskittömyys

Kokeile yksityisopetusta riskittä! Ensimmäisen 14 päivän aikana voit koska tahansa lopettaa tuutoroinnin.

Tyytyväisyystakuu

Jos et ole tyytyväinen opetukseen, voit koska tahansa vaihtaa tuutoria.

Joustavuus

Saat itse päättää missä oppitunnit järjestetään. Oppitunnit voidaan pitää joko kotonasi, tuutorisi luona tai esimerkiksi kirjastossa.

Osaava opettajaon avain onnistumiseen

Kaikki opettajamme ovat oman alansa parhaita korkeakouluopiskelijoita tai jo valmistuneita opettajia. Laajasta opettajaverkostostamme löytyy kaikkien oppiaineiden taitajia, jotka palavat halusta auttaa oppilaitaan oppimaan. Kiinnitämme erityistä huomiota opettajien rekrytointi- ja koulutusprosessimme, jotta pystymme tarjoamaan juuri Sinulle sopivimman opettajan. Rekrytoinnissamme korostamme pedagogisten taitojen merkitystä – ei riitä että opettaja osaa opetettavan aiheen itse, sillä asiaosaamistakin tärkeämpää on kyky selittää asiat niin, että oppilas ymmärtää. Jos et ole tyytyväinen opetukseen, voit koska tahansa vaihtaa opettajaa.

Näin puhuvat asiakkaamme

Teimme aluksi yhdessä opettajan kanssa tarkat opetus- ja lukusuunnitelmat. Tämä toi myös itseopiskeluun selkeää rakennetta ja oli helppo seurata omaa kehitystäni. Kiitos opettajalle!

Emma

Kiitos Uplus! Opettaja oli super innostava ja hän oli joustava opetusaikojen suhteen. Ilman apuanne en olisi päässyt lääkikseen.

Natalia

Päätin pitkän harkinnan jälkeen kokeilla yksityisopetusta Uplussan kautta. Vaikka olin alkuun skeptinen, on kehitys ollut huimaa! Mikään ei korvaa sitä, että on oma henkilökohtainen opettaja kenen kanssa voi käydä läpi vaikeitakin asioita.

Ossi

Yksityisopetuksen aloittaminen on helppoa