fbpx
010 338 9750 info@uplus.fi

Psykologian valmennus - Älä huku valmennuskursseihin, valitse yksityisopetus.

Räätälöityä yksityisopetusta psykologian pääsykokeisiin.
Ota yhteyttäTutustu palveluihimme

Saat henkilökohtaisen valmentajan sparraamaan sinua läpi koko luku-urakan.

Opettajan jakamaton huomio

Yksityisopetuksessa sinun ei tarvitse huolehtia opettajan huomion saamisesta. Sinulla on aina opettajan 100% huomio.

Räätälöity opetus

Yksityisopetus on räätälöity juuri sinun tarpeitesi pohjalta. Ei tarvitse murehtia sitä, edetäänkö luokassa liian nopeasti tai liian hitaasti.

Kehityksen seuranta

Yksityisopetuksessa on helppo myös seurata kehitystäLaaditte opettajanne kanssa tavoitteet S.M.A.R.T menetelmän pohjalta, ja kehitystä seurataan jokaisen oppitunnin jälkeen.

Tietoa psykologian yksityisopetuksesta

Psykologian koulutusohjelmaan pääseminen edellyttää kykyä omaksua suuri määrä tietoa ja matemaattista ymmärrystä lyhyessä ajassa. Pelkkä lukemisen määrä ei kuitenkaan ratkaise valintakoemenestystä – on tärkeää keskittyä oikeisiin asioihin ja hahmottaa, miten teoria toimii käytännössä. Uplussan psykologian valmennus on vaihtoehto Sinulle, joka haluat saada parhaat edellytykset onnistua psykologian pääsykokeessa. Jos siis haluat laadukkainta opetusta, voit unohtaa perinteiset valmennuskurssit ja valita yksityisopetuksen. Meillä et kilpaile opettajan huomiosta etkä joudu sovittamaan aikataulujasi tiukan kurssiohjelman mukaan.

Yksityisopetus on kaikkein oppilaslähtöisin tapa valmistautua psykologian pääsykokeeseen. Uplus tarjoaa sinulle osaavan tuutorin, jonka kanssa opinnot etenevät juuri sinun tarpeittesi mukaan siellä missä ja silloin kun sinä haluat. Yksityisopetuksessa keskitytään niihin asioihin, joissa tarvitset eniten apua, etkä joudu murehtimaan edetäänkö luokassa liian nopeasti tai liian hitaasti. Yksityisopetus sopii myös erinomaisesti täydentäväksi opetukseksi perinteiselle valmennuskurssille osallistuvalle.

Riskittömyys

Kokeile yksityisopetusta riskittä! Ensimmäisen 14 päivän aikana voit koska tahansa lopettaa tuutoroinnin.

Tyytyväisyystakuu

Jos et ole tyytyväinen opetukseen, voit koska tahansa vaihtaa tuutoria.

Joustavuus

Saat itse päättää missä oppitunnit järjestetään. Oppitunnit voidaan pitää joko kotonasi, tuutorisi luona tai esimerkiksi kirjastossa.

Kaipaatko lisätietoa?

Tehokertaus

400€

Tai maksa kahdessa erässä 200€/erä.

Tarvitsetko vielä viimeisen läpikäynnin ennen koetta? Tehokertauksessa tapaatte neljänä iltana ja käytte läpi niitä osa-alueita joita haluat vielä hioa ennen pääsykoetta. Opetus tapahtuu siellä missä toivot, kotonasi, kirjastossa tai tuutorisi luona. Tehokertaus sopii erinomaisesti myös valmennuskurssille osallistuvalle.
  • 4x90min opetusta
  • Alkukartoitus, opetus- ja lukusuunnitelma

Tulosvalmennus

958€

Tai maksa kolmessa erässä 319,33€/erä

Kymmenen viikon intensiivisen opetuksen aikana kehityt aloittelijasta osaajaksi. Laaditte opettajasi kanssa tavoitteet ja lukusuunnitelman, käytte läpi psykologian pääsykokeen osa-alueet ja tehtävät ja harjoittelette edellisten vuosien kokeilla. Tapaa opettajaasi siellä missä sinulle sopii, silloin kun sinulle sopii.

  • 20x45min opetusta
  • Lukusuunnitelma opettajan kanssa
  • S.M.A.R.T tavoitteiden asettelu
  • Kehityksen jatkuva seuranta

Supervalmennus

1796€

Tai maksa neljässä erässä 449€/erä.

Supervalmennus on kattavin pakettiratkaisumme psykologian pääsykokeeseen valmistautuvalle. Saat 40 oppituntia valmentavaa yksityisopetusta, jotka voit käyttää juuri silloin kun Sinulle sopii. Supervalmennus tarjoaa parhaat eväät psykan pääsykokeessa onnistumiseen – voit tavata henkilökohtaisen valmentajasi kerran viikossa, joka toinen viikko tai vaikka päivittäin ennen koetta. Kehitystäsi seurataan jokaisen oppitunnin jälkeen, jotta voitte yhdessä tuutorisi kanssa hioa vastaustekniikkasi kuntoon.
  • 40x45min opetusta
  • Lukusuunnitelma opettajan kanssa
  • Tavoitteiden asettelu S.M.A.R.T-menetelmän pohjalta.Jatkuva kehityksen seuranta.

Osaava opettaja on avain onnistumiseen

Kaikki opettajamme ovat psykologian ja matematiikan korkeakouluopiskelijoita tai jo valmistuneita opettajia, heillä on siis erittäin korkea aineosaaminen ja heidät koulutetaan pääsykokeen vaatimuksiin. Huolellinen opettajien rekrytointi- ja koulutuksprosessimme varmistaa, että saat juuri Sinulle sopivan opettajan. Opettajia rekrytoidessa korostamme pedagogisten taitojen merkitystä – ei riitä että opettaja osaa opetettavan aiheen itse, asiaosaamistakin tärkeämpää on kyky selittää asiat niin, että oppilas ymmärtää.

Teimme aluksi yhdessä opettajan kanssa tarkat opetus- ja lukusuunnitelmat. Tämä toi myös itseopiskeluun selkeää rakennetta ja oli helppo seurata omaa kehitystäni. Kiitos opettajalle!

Emma

Kiitos Uplus! Opettaja oli super innostava ja hän oli joustava opetusaikojen suhteen. Ilman apuanne en olisi läpäissyt valintakoetta.

Natalia

Päätin pitkän harkinnan jälkeen kokeilla yksityisopetusta Uplussan kautta. Vaikka olin alkuun skeptinen, on kehitys ollut huimaa! Mikään ei korvaa sitä, että on oma henkilökohtainen opettaja kenen kanssa voi käydä läpi vaikeitakin asioita.

Ossi

Psykologian valmennuksen aloittaminen on helppoa