fbpx
010 338 9750 info@uplus.fi
w

Välkommen till Uplus privatundervisning

Sedan år 2013 har vi hjälpt hundratals elever nå sina mål varje år. För vissa betyder det här bättre vitsord eller stöd med hemuppgifterna, för andra att lära sig ett nytt språk eller att slipa på studietekniska färdigheter. Hur kan vi hjälpa dig nå dina mål?
OPETTAJAMME

Skräddarsytt valda privatlärare

En kunnig och inspirerande privatlärare är nyckeln till en lyckad inlärningsprocess. Vi är väldigt noggranna i vår rekrytering så att vi kan erbjuda privatlärare som passar precis era behov. I vår rekrytering betonar vi pedagogiska och sociala kunskaper – Det räcker inte att läraren har stark ämneskunskap, det som är ännu viktigare är kunskapen att kunna förklara på ett sätt som eleven förstår, samt förmågan att inspirera och motivera. Personkemin mellan elev och lärare är i en central roll för att undervisningen kan lyckas, därför tar vi alltid i beaktande familjernas och elevernas önskemål då vi gör våra val. Rekryteringsprocessen som vi i flera år har utvecklat innehåller även en utförlig skolning före läraren börjar arbetet. Vi kontrollerar även lärarnas brottsregisterutdrag.

I rekryteringen betonar vi speciellt:

Sociala kunskaper och förmågan att inspirera

Pedagogisk kunskap och erfarenhet

Ämneskunskap

VARFÖR VÄLJA UPLUS PRIVATUNDERVISNING?

Inlärning och kundnöjdhet i fokus

Vi tror på att alla kan nå sina mål, ofta behövs det bara lite hjälp av andra människor på vägen. För det ändamålet är privatundervisning ett fantastiskt verktyg. Vi vet även att varje familj och varje elev har specifika behov och därför har vi förutom på själva undervisningen även starkt fokus på vår kundbetjäning. Hos oss får ni alltid personlig och vänlig kundservice, även på svenska. 
“Jag fick väldigt bra kundbetjäning genast från början. Läraren hittades snabbt och undervisningen började smidigt. Min lärare var super! Hans ämneskunskap var toppen och han var väldigt duktig på att skräddarsy undervisningen på ett sådant sätt som passade precis mig. Jag har varit väldigt nöjd med helheten:)” – Milja
VÅR BERÄTTELSE

Från en studiebostad till en nationell aktör

Uplus Privatundervisning tog sina första steg då grundarna Joel och Mathias vid sidan om sina studier ville hjälpa elever i sin hemstad att nå bättre framgång i skolan. Efterfrågan på privatundervisningstjänsten har vuxit snabbt så mycket, att vi idag har hundratals ivriga privatlärare runtom i Finland – även på svenska! Vi är speciellt stolta över att vår verksamhet ännu drivs utifrån samma tankegrund som vi hade då vi grundade bolaget vid vårt köksbord: att hjälpa elever nå sina målsättningar. 

Vårt team

Vårt kontorsteam arbetar dagligen för att försäkra att undervisningen på alla sätt löper smidigt.

Joel Wulff

VD, grundare
Ekonomie magister

Hej! Jag heter Joel, jag ansvarar för att Uplus verksamhet fungerar smidigt och att vi ständigt utvecklas. Förutom marknadsföring studerade jag organisation och ledning samt pedagogik vid Åbo Akademi, vilket har fått mig intresserad av exempelvis hur vi som människor kan lära oss nya saker på ett effektivare sätt. Efter att ha arbetat med undervisningstjänster i över 7 år vet jag att en av de viktigaste faktorerna som påverkar inlärningen är snabb och konstruktiv feedback. Det här är den främsta orsaken jag anser att privatundervisning är ett fantastiskt stöd under skolgången.

+358415508440

wulff(at)uplus.fi

tiia-mari-

Tiia-Mari Kukka

Rekryteringsansvarig
Magister i hälsovetenskaper

Tiia-Mari Kukka ansvarar för rekryteringen av privatlärare och har arbetat på Uplus sedan 2019. 

050 472 7229

info(at)uplus.fi

Mathias Brunnsberg

Styrelseordförande, grundare
Ekonomie magister

Hej, jag heter Mathias.  Jag är ekonomie magister (huvudämne marknadsföring, biämnen vuxenpedagogik, inlärningspsykologi och ledning). Vid sidan om studierna arbetade jag flera år som vikarierande lärare i låg- och högstadier i Åbo. Som styrelseordförande på Uplus ansvarar jag bl.a. för samarbetsförhållanden.

brunnsberg(at)uplus.fi

+35844 745 9093

Joel Wulff

VD, grundare
Ekonomie magister

Hej! Jag heter Joel, jag ansvarar för att Uplus verksamhet fungerar smidigt och att vi ständigt utvecklas. På min fritid läser jag böcker, spenderar tid med familj och försöker alltid lära mig någonting nytt.

+358415508440

wulff(at)uplus.fi

tiia-mari-

Tiia-Mari Kukka

Rekryteringsansvarig

Tiia-Mari Kukka ansvarar för rekryteringen av privatlärare och har arbetat på Uplus sedan 2019. 

050 472 7229

info(at)uplus.fi

Mathias Brunnsberg

Styrelseordförande, grundare
Ekonomie magister

Hej, jag heter Mathias.  Jag är ekonomie magister (huvudämne marknadsföring, biämnen vuxenpedagogik, inlärningspsykologi och ledning). Vid sidan om studierna arbetade jag flera år som vikarierande lärare i låg- och högstadier i Åbo. 

+35844 745 9093

brunnsberg(at)uplus.fi

Kundbetjäningsteamet

Vårt kundbetjäningsteam arbetar hårt för att undervisningen ska löpa så smidigt som möjligt. 

Ulriikka Kanniainen

Kundbetjäning, engelskalärare 
Magister i engelska språket

Ulriikka arbetar som kundbetjänt och är till sin utbildning lärare i engelska.  

info(at)uplus.fi

Elli-Noora Kukka

Kundbetjäning

Elli-Noora är blivande magister i pedagogik och har arbetat som kundbetjänt på Uplus sedan hösten 2021.

Det är enkelt att komma igång med privatundervisningen