fbpx
010 338 9750 info@uplus.fi

Tule meille yksityisopettajaksi

Suomen joustavin opetustyö

Työskentele yksityisopettajana

N

Sopii loistavasti lisätyöksi opintojen tai muun työn oheen

N

Merkityksellistä työtä

N

Joustavat työajat

N

Arvokasta työkokemusta

Liity joukkoomme

Keitä etsimme?

Etsimme ennen kaikkea energisiä ja innostuneita henkilöitä, jotka haluavat olla mukana vaikuttamassa nuorten tulevaisuuteen. Intohimosi auttaa muita onnistumaan näkyy toiminnassasi ja haluatkin auttaa kaiken ikäisiä oppilaita saavuttamaan tavoitteensa. Rekrytoinnissa painotamme aineosaamista ja kokemusta opettamisesta, mutta tärkeintä on innostunut ote opettamiseen ja kyky selittää asiat niin, että oppilaat ymmärtävät.

Työstä

Meillä saat keskittyä tärkeimpään, eli opettamiseen. Toimistomme tarjoaa sinulle täyden tuen yksityisopettajana onnistumiseen ja hoitaa taustatyöt laskutuksesta asiakassopimuksiin. Työ on joustavaa – saat itse päättää milloin olet käytettävissä ja milloin et. Yksityisopettajan työ on usein iltapäivä- ja iltapainotteista, joten se sopii erinomaisesti esimerkiksi opintojen tai muun työn oheen.

Mitä tarjoamme sinulle

Arvokasta työkokemusta

Yksityisopettajana saat pätevöittävää työkokemusta, jota työnantajat aidosti arvostavat. Toisten oivalluttava opettaminen ja valmentaminen ovat tulevaisuuden taitoja, jotka ovat haluttuja alalla kuin alalla.

N

Mahdollisuuden kehittyä opettajana

Oman osaamisen ylläpitäminen ja kehittäminen on tärkeää jatkuvasti muuttuvassa maailmassa. Tuutorina pääset viemään koulussa oppimiasi asioita käytäntöön tai kokeilemaan ryhmäopetuksesta poikkeavaa opetustyyliä. Lisäksi saat kehittymisen kannalta tärkeää palautetta perheiltä ja mahdollisuuden keskustella kehityksestäsi toimistomme kanssa.

Tukiverkoston ja apuvälineitä

Uplussan toimiston väki on aina tukena kun tarvitset vinkkejä opetustyöhön tai apua muiden asioiden kanssa. Pääset myös Uplussan opettajaverkostoon missä voit saada tukea sadoilta muilta tuutoreiltamme.