fbpx
010 338 9750 info@uplus.fi

Valmennusta oikeustieteelliseen

Älä huku valmennuskursseihin - hanki yksityinen valmentaja.
Ota yhteyttäTutustu palveluihimme

Saat henkilökohtaisen valmentajan sparraamaan sinua läpi koko luku-urakan.

Opettajan jakamaton huomio

Yksityisopetuksessa sinun ei tarvitse huolehtia opettajan huomion saamisesta. Sinulla on aina opettajan 100% huomio.

Räätälöity opetus

Yksityisopetus on räätälöity juuri sinun tarpeitesi pohjalta. Ei tarvitse murehtia sitä, edetäänkö luokassa liian nopeasti tai liian hitaasti.

Kehityksen seuranta

Yksityisopetuksessa on helppo myös seurata kehitystäLaaditte opettajanne kanssa tavoitteet S.M.A.R.T menetelmän pohjalta, ja kehitystä seurataan jokaisen oppitunnin jälkeen.

Tietoa oikeustieteen yksityisopetuksesta

Oikeustieteelliseen pääseminen edellyttää kykyä omaksua suuri määrä tietoa ja erikoissanastoa lyhyessä ajassa, sanatarkkoja oikeustieteellisiä termejä myöten. Pelkkä lukemisen määrä ei kuitenkaan ratkaise valintakoemenestystä – on tärkeää keskittyä oikeisiin asioihin ja hahmottaa, miten teoria toimii käytännössä. Pääsykoekirjat julkaistaan myöhään, mikä jättää hakijoille niukasti aikaa valmistautumiseen. Uplussan yksityisopetus on vaihtoehto Sinulle, joka haluat saada parhaat edellytykset onnistua oikeustieteellisen pääsykokeessa. Jos siis haluat laadukkainta opetusta, voit unohtaa perinteiset valmennuskurssit ja valita yksityisopetuksen. Meillä et kilpaile opettajan huomiosta etkä joudu sovittamaan aikataulujasi tiukan kurssiohjelman mukaan.

Yksityisopetus on kaikkein oppilaslähtöisin tapa valmistautua oikeustieteellisen pääsykokeeseen. Uplus tarjoaa sinulle osaavan tuutorin, jonka kanssa opinnot etenevät juuri sinun tarpeittesi mukaan siellä missä ja silloin kun sinä haluat. Yksityisopetuksessa keskitytään niihin asioihin, joissa tarvitset eniten apua, etkä joudu murehtimaan edetäänkö luokassa liian nopeasti tai liian hitaasti. Yksityisopetus sopii myös erinomaisesti täydentäväksi opetukseksi perinteiselle valmennuskurssille osallistuvalle.

Riskittömyys

Kokeile yksityisopetusta riskittä! Ensimmäisen 14 päivän aikana voit koska tahansa lopettaa tuutoroinnin.

Tyytyväisyystakuu

Jos et ole tyytyväinen opetukseen, voit koska tahansa vaihtaa tuutoria.

Joustavuus

Saat itse päättää missä oppitunnit järjestetään. Oppitunnit voidaan pitää joko kotonasi, tuutorisi luona tai esimerkiksi kirjastossa.

Kaipaatko lisätietoa?

Tulosvalmennus

1629,70€

Tai maksa esimerkiksi neljässä erässä 407,43€/erä.

Kymmenen viikon intensiivisen opetuksen aikana kehityt aloittelijasta asiantuntijaksi. Laaditte tuutorisi kanssa tavoitteet ja lukusuunnitelman, käytte läpi kaikki kokeeseen liittyvät osa-alueet ja tehtävät ja harjoittelette edellisten vuosien kokeilla. Tapaa tuutoriasi siellä missä sinulle sopii, silloin kun sinulle sopii.
  • 20x45min opetusta
  • Lukusuunnitelma opettajan kanssa
  • S.M.A.R.T tavoitteiden asettelu
  • Tuutorin laatimien koetehtävien korjaus ja palaute
  • Kehityksen jatkuva seuranta

Supervalmennus

3059,40€

Tai maksa esimerkiksi viidessä erässä 611,88€/erä.

Kattavin ratkaisumme. Paketti sisältää 40 oppituntia, jotka voit käyttää juuri silloin kun sinulle sopii. Tapaa valmentajasi kerran viikossa, joka toinen viikko tai vaikka päivittäin ennen koetta.
  • 40x45min opetusta
  • Aikataulutettu lukusuunnitelma
  • Tavoitteiden asettelu S.M.A.R.T-menetelmän pohjalta.
  • Tuutorin laatimien koetehtävien korjaus ja palaute.
  • Jatkuva kehityksen seuranta.

Soita meille niin järjestämme sinulle ilmaisen tutustumisoppitunnin

+358 45 213 0220

Osaava opettaja on avain onnistumiseen

Kaikki tuutorimme ovat oikeustieteen korkeakouluopiskelijoita, joten heillä on todistettua tietoa ja kokemusta pääsykokeisiin valmistautumisesta. Huolellinen tuutoreiden rekrytointi- ja koulutuksprosessimme varmistaa, että saat juuri Sinulle sopivan tuutorin. Tuutoreita rekrytoidessa korostamme pedagogisten taitojen merkitystä – ei riitä että opettaja osaa opetettavan aiheen itse, asiaosaamistakin tärkeämpää on kyky selittää asiat niin, että oppilas ymmärtää.

Lyhyen matematiikan intensiivikurssi auttoi minua ymmärtämään paremmin yo-tehtäviä. Opetus oli mielestäni parempaa kuin koulussa. Opettaja oli mukava ja ruoka oli hyvää!
Emma, abiturientti

Kiitos Uplus Tutoring! Ilman teidän apuanne en olisi läpäissyt kielikoetta ja saanut Suomen kansalaisuutta!
Natalia

Päätimme pitkän harkinnan jälkeen kokeilla Uplus -tunteja. Vaikka olimme alkuun skeptisiä, on kehitys ollut huimaa! Kotona Viktor ei koskaan suostunut tekemään läksyjä ilman riitelyä, mutta nykyisin hän kyselee jatkuvasti koska seuraava Uplus -päivä on.
8-vuotiaan Viktorin äiti

Yksisyisopetuksen aloittaminen on helppoa