fbpx
010 338 9750 info@uplus.fi

VASO Oy: Englannin kielikoulutus toi itsevarmuutta asiakaskohtaamisiin

Yritystarinat

Englannin kielikoulutus toi kaivattua rohkeutta englannin puhumiseen

VASO tarjoaa asumisoikeusasuntoja Varsinais-Suomessa ja heidän myyjät, isännöitsijät ja kirjanpitäjät käyttävät viikottain englantia asiakkaiden kanssa niin puhelimitse, palavereissa ja kirjallisesti sähköpostitse.

Työssämme käytetään paljon erityissanastoa ja niin myyjien, kuin isännöitsijöiden tulee osata käyttää englantia suullisesti asiakkaiden kanssa. Työntekijät kokivat, että he halusivat harjoitella puhuttua englantia osaavan opettajan johdolla, joten otimme yhteyttä Uplus kielivalmennukseen – Tiina, myyntitiimin esihenkilö

Valmennus järjestetään aina siellä, missä yritys toivoo: joko fyysisesti yrityksen toimitiloissa tai verkon välityksellä.

VASOn työntekijät tekevät paljon etätyötä, ja VASOlle oli tärkeää saada valmennus järjestettyä heidän toimitiloissa Turun keskustassa, jotta työntekijät pääsivät tapaamaan toisensa myös muun kuin työn merkeissä.

Opetusta oli pari kertaa kuukaudessa kolmen kuukauden ajan. Valmennuksessa keskityttiin erityisesti puhutun englannin sujuvoittamiseen ja sanavaraston laajentamiseen.

Harjoitukset suunniteltiin niin, että ne vastaisivat mahdollisimman tarkasti työntekijöiden työarjessa eteen tulevia tilanteita ja asiakastapaamisia.

Opettaja Ulriikka oli erinomainen. Hän onnistui luomaan sellaisen tunnelman tunneille, ettei tuntunut ollenkaan jännittävältä puhua englantia. Hän otti aina toiveitamme huomioon ja räätälöi opetusta sen mukaisesti. Pystyn nyt hyödyntämään asumisoikeuteen liittyvää sanastoa englanniksi, kun puhun asiakkaiden kanssa. – Isännöitsijänä työskentelevä opiskelija kurssilla

joel-wulff-uplus-yksitysiopetus

Hei, olen Joel ja toimin Uplussan toimitusjohtajana.

Haluatko kuulla lisää kielivalmennusratkaisuistamme? Täytä alla oleva lomake tai soita numeroon 045 213 0220, niin keskustellaan lisää siitä, miten voisimme auttaa teidän organisaatiotanne kehittämään henkilöstönne kielitaitoa. 

Pyydä tarjous kielikoulutukselle. 

Etsitkö organisaatiollenne kielikoulutusta?

Jätä yhteydenottopyyntö, niin keskustellaan tarkemmin siitä, miten voisimme auttaa organisaatiotanne kehittämään henkilöstönne kielitaitoa.

Samankaltaiset tekstit

Milloin tukiopetusta tarvitaan ja mistä sitä saa?

Milloin tukiopetusta tarvitaan ja mistä sitä saa?

Koululainen voi tietyin ehdoin saada maksutonta lyhytaikaista tukiopetusta omasta koulustaan ja pedagogisen arvion pohjalta myös pidempiaikaisempaa tukea tai erityisopetusta. Yksityistä tukiopetusta taas voi hankkia kuka tahansa ja millaisessa tilanteessa tahansa....

YHTEYS

Asiakaspalvelu on avoinna joka päivä 08-16.

Puhelin: 010 338 9750
Sähköposti: info(at)uplus.fi Osoite: Yliopistonkatu 36 a A 3 Postinumero: 20100 Turku

TÄÄLTÄ LÖYDÄTTE MEIDÄT

Opetusta on saatavilla koko maassa. Näissä kaupungeissa meillä on eniten opettajia:

TYYTYVÄISET ASIAKKAAT

Yli 95% asiakkaista suosittelevat meitä.