fbpx
010 338 9750 info@uplus.fi
w

Yksityisopetusta verkon välityksellä

Tarjoamme yksityisopetusta kaikentasoisille ja -ikäisille oppijoille koko Suomessa, niin kasvotusten kuin verkon välityksellä. Opetus sopii niin lukiolaisille, peruskoululaisille kuin aikuisopiskelijoille.

Miksi verkko-opetusta?

 

Tehokasta ja vaivatonta

Opiskelu on tehokasta ja vaivatonta. Oppilas tapaa opettajaansa videoyhteyden kautta ja työskentelee juuri niiden aihealueiden ja tehtävien kanssa, joissa tarvitsee apua. Laadusta emme tingi, opetus on yhtä henkilökohtaista kuin kasvotusten.

Opiskele missä ja milloin tahansa

Opetuspisteeseen matkustamiseen ei kulu aikaa, eikä synny matkakuluja. Ajallisesti verkko-opetus on siis jopa joustavampaa kuin lähiopetus.

Koulutetut opettajat ja selkeät ohjeet

Opettajat on koulutettu järjestämään verkko-opetusta ja he voivat opastaa oppilasta työkalujen käytössä. 

Kenelle verkko-opetus sopii? 

N

Kaiken ikäisille oppilaille

Verkko-opetus sopii kaiken ikäisille oppilaille, niin alakoululaisille, yläkoululaisille ja lukiolaisille kuin pääsykokeisiin valmistautuville ja aikuisopiskelijoille.

N

Kaikissa oppiaineissa

Halusit sitten opiskella kieliä, matemaattisia aineita tai jotain muuta, verkko-opetukseen löytyy tehokkaita työkaluja. Voimme harjoitella kielioppia ja sanastoa, laskea matemaattisia tehtäviä laskinten avulla, lukea yhdessä, kirjoittaa esseitä ja paljon muuta. 

N

Yksin tai pienryhmissä

Opetus voidaan järjestää yksityisopetuksena tai 2–5 hengen pienryhmässä. Kysy lisää asiakaspalvelustamme.

Näin verkko-opetus toimii

1. Sovi oppitunnista opettajan kanssa

Sovi opettajasi kanssa oppitunnin ajankohdasta. Opettajasi lähettää sinulle kutsulinkin tunnille ennen tunnin alkua. Erillistä ohjelmaa ei tarvitse ladata, opetus tapahtuu selaimessa. 

2. Muodosta videoyhteys

Tapaat opettajasi videoneuvotteluyhteyden avulla. Opettaja perehdyttää sinut opetuksessa käytettäviin työkaluihin ja toimintatapoihin, elleivät ne ole ennestään tuttuja. 

3. Opetusta

Tunnilla käytte läpi läksyjä, teoriaa ja teette yhdessä tehtäviä ja valmistaudutte mahdollisiin kokeisiin. Teknologian avulla opetus vastaa lähiopetusta ja monessa oppiaineessa on jopa laadukkaampaa.

Muistilista ensimmäiselle oppitunnille

1. Yhteystiedot

Varmista, että opettajalla ja oppilaalla on toistensa yhteystiedot, myös puhelinnumero. Tämä helpottaa yhteydenpitoa, mikäli ensimmäisen tapaamisen aikana on teknisiä ongelmia.

2. Varmista, että sinulla on tarvittavat opiskelumateriaalit valmiina

Voit jopa lähettää opettajalle materiaalia tai tehtäviä etukäteen, joita haluaisit käsitellä oppitunnilla.

3. Tule ajoissa tunnille

Tule tunnille hyvissä ajoin, 5–10 min ennen tunnin alkua. Tämä siksi, että mahdolliset tekniset ongelmat voidaan ratkoa ennen oppitunnin alkua.

4. Varmista, että mikrofoni ja kamera toimii

Varmista, että mikrofoni ja kamera toimivat ja käytät oikeaa selainta. Ongelmia? Löydät yleisimmät tekniset ongelmat ja niiden ratkaisut täältä.

Onko ongelmia? Älä huoli, opettaja osaa opastaa. 

Lopuksi on hyvä todeta, että alussa on varmasti teknisiä ongelmia eikä se haittaa. Työkaluihin tottuu ja oppilas ja opettaja löytävät nopeasti heille toimivimmat toimintatavat.

Tekninen tuki

Todettakoon alkuun, että teknisiä haasteita tulee varmasti. Niihin löytyy onneksi usein helpot ratkaisut. Opettaja osaa myös neuvoa tarvittaessa.

Mikrofoni, kamera tai näytön jako ei toimi

1. Selain. Käytä mieluiten Firefox- tai Google Chrome selainta. 

2. Sulje ohjelma, käynnistä ohjelma uudelleen.

  1. Käynnistä tietokone uudelleen. Tämä kikka toimii useimmissa tilanteissa ja nollaa laitteen asetukset.
  2. Varmista, että olet antanut luvan koneelle ja ohjelmalle käyttää mikrofonia ja kameraa. Tarkista ohjelman ja tietokoneen asetuksista.

5. Salli ponnahdusikkunat.