fbpx
010 338 9750 info@uplus.fi

Laske yksityisopetuksen hinta hintalaskurillamme

Yksityisopetusta ja tukiopetusta vuodesta 2013

Hintalaskurillamme voit laskea hinnan yksityisopetukselle. Jätä meille yhteydenottopyyntö, niin keskustellaan tarkemmin siitä, miten voisimme olla avuksi.

Oletko aikuinen, joka haluaa valmennusta kielissä ja haluat tietää hinnan kielivalmennukselle? Katso eri vaihtoehtomme esimerkiksi täältä.

Yksityisopetus - Apua kaikissa oppiaineissa

Laadukasta yksityisopetusta vuodesta 2013

Valitse oppituntien määrä kuukaudessa ja opetusjakson pituus, niin näet kuukausittaisen hinnan.

Opetuksen hintalaskuri

Input

4
Yksi oppitunti on kestoltaan 45min. Suosittelemme yläkoululaisille ja vanhemmille oppilaille 90min, eli kahden oppitunnin opetuskertoja.
kk
Valitse kuinka pitkäksi aikaa haluat sitoutua opetukseen. Pidempi sitoutumisaika saattaa vaikuttaa oppituntikohtaiseen hintaan. Mitä enemmän tunteja, sen pienempi oppituntikohtainen hinta.

Hinta kuukaudessa valitsemallasi oppituntimäärällä.

Ota yhteyttä

Täytä lomake, niin olemme sinuun yhteydessä viimeistään seuraavan vuorokauden aikana. Yhteydenotto ei velvoita ostamaan opetusta.

9/10 asiakasta suosittelee opetustamme

Arvosanat nousivat ja itseluottamus koheni yksityisopetuksen avulla

Arvosanat nousivat ja itseluottamus koheni yksityisopetuksen avulla

Mari haki yksityisopetusta lapselleen, jotta lapsi saisi joustavalla aikataululla tukea koulunkäyntiin myös koulupäivän jälkeen. Yhtenä tärkeänä tavoitteena opetuksessa oli saada lapselle onnistumisen tunnetta.  Opetus ylitti Marin mukaan odotukset: itseluottamus on...