fbpx
010 338 9750 info@uplus.fi

Yksityisopetusta ja tukiopetusta alakoululaisille

Apua alakoululaisen läksyihin ja kokeisiin kaikissa oppiaineissa koko Suomessa.

Ota yhteyttä
N

Kaikki oppiaineet

Autamme kaikissa oppiaineissa matematiikasta vieraisiin kieliin. Tarjoamme myös tuki- ja erityisopetusta.

Nostetta motivaatioon

9/10 oppilaastamme kertoo motivaation ja itsetunnon parantuneen opetuksen ansiosta.

Helpottaa arkea

Osaava yksityisopettaja helpottaa koko perheen arkea – koulutehtävät tulevat laadukkaasti tehdyiksi ja perheellä aikaa jää enemmän yhdessäololle.

9 / 10 oppilasta suosittelee

Yksityisopetusta ja tukiopetusta alakoululaisille

Apua alakoululaisen läksyihin ja kokeisiin kaikissa kouluaineissa koko Suomessa, myös etäopetuksena.

 

MIKSI UPLUS YKSITYISOPETUS?

Yksilöllistä ja tuloksellista oppimista

R

Apua kaikissa kouluaineissa

Autamme kaikissa oppiaineissa matematiikasta vieraisiin kieliin. Tarjoamme myös tuki- ja erityisopetusta.

R

Opetusta siellä missä sinulle sopii

Tapaa opettajaa kotonasi, kirjastossa tai verkon välityksellä. 

R

Nostetta motivaatioon

9/10 oppilaastamme kertoo motivaation ja itsetunnon parantuneen opetuksen ansiosta.

R

Tyytyväisyystakuu

Mikäli et ole tyytyväinen ensimmäisen oppitunnin jälkeen, et myöskään maksa siitä. Opetuksen aikana voi myös aina vaihtaa opettajaa.

Koulunkäynnin tukena

Tarjoamme joustavia ratkaisuja jokaisen perheen yksilöllisiin tarpeisiin.

Oppilaslähtöinen yksityisopetuksemme huomioi jokaisen lapsen ja perheen yksilölliset tarpeet, joten se sopii yhtä hyvin vaikkapa lomamatkasta aiheutuneiden rästitehtävien tekoon kuin tärkeään kokeeseen valmistautumiseen. Myös erityisopeusta tai erityistä tukea tarvitseville oppilaille löytyy apua.

l

Kokeisiin valmistautuminen

Läksyapua ja tukiopetusta

Erityisopetus

Opettajamme osaavat auttaa mm. luki- ja keskittymisvaikeuksien kanssa.

Kotimaiset & vieraat kielet

Matemaattiset oppiaineet

Kotiopetus

Opetus tapahtuu siellä missä toivotte, kotonanne, kirjastossa tai opettajan luona.

YKSILÖLLISTÄ OPETUSTA

Miksi yksityisopetus tuottaa tulosta?

Meillä oppilas ei koskaan kilpaile opettajan huomiosta ja opetus räätälöidään aina oppilaan lähtötaso ja tavoitteet huomioiden. Kehitystä seurataan tiiviisti ja opetus suunnitellaan yhteistyössä perheen, opettajan ja toimistomme kanssa. Siksi yksityisopetus tuottaa myös näkyviä tuloksia ja on hintansa arvoinen panostus lapsesi tulevaisuuteen. Yksityisopetus sopii joustavuutensa ansiosta erinomaisesti myös paljon harrastaville tai muuten kiireisille perheille.

MITEN OPETUS TOIMII?

Opetuksen aloittaminen on vaivatonta

1. Pyydä yhteydenottoa

Keskustellaan alkuun tilanteestasi. Kerro meille missä oppiaineissa tarvitset apua ja mitä toivot yksityisopetukselta. Ota yhteyttä 010 338 9750 tai yhdeydenottolomakkeella.

2. Opettajan valitseminen

Seuraavaksi valitsemme oppilaalle sopivan opettajan. Verkostossamme on satoja opettajia, joista valitsemme tavoitteidesi ja kertomasi perusteella sopivimman.

3. Yksityisopetus alkaa

Yhdessä opettajan kanssa suunnittelette ja aikataulutatte opetuksen ja asetatte sille sopivat tavoitteet. Oppitunnit voidaan järjestää oppilaan kotona, kirjastossa tai vaikka verkon välityksellä.
HINNAT

Opetusvaihtoehdot

Järjestämme opetusta sekä kasvotusten koko Suomessa, että verkon välityksellä. Valitse sinulle sopivin vaihtoehto. Yksi oppitunti on kestoltaan 45min.

Kartoitusoppitunti

Tutustu opetukseen kartoitusoppitunnilla. Oppitunnilla tutustutte opettajaan ja suunnittelette yhdessä tulevaa opetusta. Kartoitusoppitunnin hinta on 29,90€ eikä velvoita jatkamaan opetusta.

HINNAT

Opetusvaihtoehdot

Yksi oppitunti on kestoltaan 45min.

Kartoitusoppitunti

Tutustu opetukseen täysin riskittä kartoitusoppitunnin avulla. Oppitunnilla tutustutte opettajaan ja suunnittelette yhdessä tulevaa opetusta. Kartoitusoppitunnin hinta on 29,90€ eikä velvoita jatkamaan opetusta.

Etkö löytänyt sinulle sopivaa ratkaisua? 

Ota yhteyttä asiakaspalveluumme niin räätälöidään sinulle sopiva ratkaisu.

TYYTYVÄISYYSTAKUU

Opetuksessa on tuplatakuu

Asiakastyytyväisyys on meille kaikkein tärkeintä. Haluamme, että voitte luottavaisin mielin kokeilla opetustamme. Mikäli ette ole tyytyväisiä ensimmäisen oppitunnin jälkeen, ette myöskään maksa siitä. Opetuksen aikana voi myös aina vaihtaa opettajaa.

ASIAKKAAT KERTOVAT

Asiakkaamme ovat erittäin tyytyväisiä, 9/10 suosittelee meitä!

Venlalla on pitkään ollut haasteita lukuaineiden kanssa lukihäiriön vuoksi. Parinkymmenen oppitunnin jälkeen tulokset ovat olleet paremmat kuin olisimme voineet odottaa – lukeminen sujuu helpommin ja Venla odottaa innolla jo seuraavaa oppituntia!

Helena, vanhempi

Läksyt tulevat tehdyksi, eikä niistä enää tarvitse kamppailla tyttäreni kanssa. Osaava opettaja on varmistanut, että tyttäreni oppii asiat myös oikealla tavalla.

Jussi, vanhempi

Olemme niin tyytyväisiä tuutoriimme Jonakseen. Hän on aina valmis auttamaan, mikä helpottaa meidän vanhempien arkea suuresti. Poikamme itseluottamus on myös kasvanut huimasti!
Aina - vanhempi

ASIAKKAAT KERTOVAT

Asiakkaamme ovat erittäin tyytyväisiä, 9/10 suosittelee meitä!

Venlalla on pitkään ollut haasteita lukuaineiden kanssa lukihäiriön vuoksi. Nyt lukeminen sujuu helpommin ja Venla odottaa innolla jo seuraavaa oppituntia!

Helena, vanhempi

Läksyt tulevat tehdyksi, eikä niistä enää tarvitse kamppailla tyttäreni kanssa. Osaava opettaja on varmistanut, että tyttäreni oppii asiat myös oikealla tavalla.

Jussi, vanhempi

Olemme niin tyytyväisiä opettajaamme Jonakseen. Hän on aina valmis auttamaan, mikä helpottaa meidän vanhempien arkea suuresti. Poikamme itseluottamus on myös kasvanut huimasti!
Aina, vanhempi

OPETTAJAMME

Osaava opettaja on avain onnistumiseen

Kaikki yksityisopettajamme ovat oman alansa parhaita korkeakouluopiskelijoita tai jo valmistuneita ammattilaisia. Laajasta opettajaverkostostamme löytyy kaikkien oppiaineiden taitajia, jotka palavat halusta auttaa oppilaitaan oppimaan. Kiinnitämme erityistä huomiota rekrytointi- ja koulutusprosessiimme, jotta pystymme tarjoamaan juuri Sinulle sopivimman opettajan. Rekrytoinnissamme korostamme pedagogisten taitojen merkitystä – ei riitä että opettaja osaa opetettavan aiheen itse, sillä asiaosaamistakin tärkeämpää on kyky selittää asiat niin, että oppilas ymmärtää.

YHTEYDENOTTO

Pyydä yhteydenottoa

l

1. Täytä lomake

Jätä yhteystietosi meille oheisella lomakkeella tai soita 010 338 9750. Yhteydenotto ei sido tai velvoita sinua mihinkään.

2. Olemme sinuun yhteydessä viimeistään seuraavan arkipäivän aikana

Keskustellaan yhdessä tarkemmin tilanteestasi ja opetukseen liittyvistä toiveistasi. Kertomasi perusteella valitsemme lapsellesi sopivan opettajan.

YHTEYS

Asiakaspalvelu on avoinna joka päivä 08-16.

Puhelin: 010 338 9750
Sähköposti: info(at)uplus.fi
Osoite: Yliopistonkatu 36 a A 3
Postinumero: 20100 Turku

TÄÄLTÄ LÖYDÄTTE MEIDÄT

Opetusta on saatavilla koko maassa. Näissä kaupungeissa meillä on eniten opettajia:

  • Helsinki
  • Espoo
  • Vantaa
  • Turku
  • Tampere
  • Oulu
  • Kuopio
  • Jyväskylä
TYYTYVÄISET ASIAKKAAT

Yli 90% asiakkaista suosittelevat meitä.

OPETTAJAMME

Osaava yksityisopettaja on avain onnistumiseen

Kaikki yksityisopettajamme ovat oman alansa parhaita korkeakouluopiskelijoita tai jo valmistuneita opettajia. Laajasta opettajaverkostostamme löytyy kaikkien oppiaineiden taitajia, jotka palavat halusta auttaa oppilaitaan oppimaan. Kiinnitämme erityistä huomiota rekrytointi- ja koulutusprosessiimme, jotta pystymme tarjoamaan juuri sinulle sopivimman opettajan. Rekrytoinnissamme korostamme pedagogisten taitojen merkitystä – ei riitä että opettaja osaa opetettavan aiheen itse, sillä asiaosaamistakin tärkeämpää on kyky selittää asiat niin, että oppilas ymmärtää.

YHTEYDENOTTO

Pyydä yhteydenottoa

Täytä alla oleva lomake, niin olemme sinuun yhteydessä viimeistään seuraavan arkipäivän aikana. Voit myös soittaa alla olevaan numeroon arkisin klo 8-16.
VASTAUKSET KYSYMYKSIISI

Jäikö jokin mietityttämään?

Tarkista usein kysytyt kysymykset alla olevan linkin kautta tai soita numeroon +010 338 9740